Bu teknoloji Nasa'nın elinde var... Yoksa ABD mi...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakin, relax, sonuna doğru "sordum sarı çiçeğe" var dinleyin kafanız dağılsın

1: İstatistik delil değildir. İstatistiği oluşturan verilerin kendisi delil olur ancak. İstatistik göstergedir sadece.

2:Sizinki düz mantık yürütme ..Proje 2021 de başladı ..yangınlarda %755 artış var. O zaman sebebi bu proje. Buna dolaylı bağlantı kurmak denir. o mantıkla ben savunma harcamaları ülkelerde son yıllarda artış gösteriyor. O yüzden yangınlar artıyor da diyebilirim. Yada konut artışları arttı o yüzden yangınlar da arttı.

Bilim böyle çalışmaz. Starlink yada başka bir araç varsa onunla ilgili bağlantı koyarsınız yada ispat edersiniz o zaman olur. Atıyorum Starlink uydularının birinin testlerinde lazer ateşlemesi, yada tespit edilen bir lazerin kaynağı ile beraber ifşaası v.s

Bunların hiç bir yok, dolaylı çıkarım ile efektif ve bilimsel olamayacak bir şey ortaya atıp inanmamızı bekliyorsunuz .Kanıt yok, görüntü yok, yetkililerce kabul edilen bir durum yok ..onun yerine dolaylı yollardan bağlantı kurmak var..

Bence o dolaylı bağlantıya hiç girmeyin..Yoksa çok uçuk örnekler yazılır buraya.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…