Bugün Ne Sökelim? -3- KATI MEYVE SIKACAĞI. Dağıttım, anlattım.

Sayın elektrofizikçi ustam,

Paylaşımlarınızı beğenerek takip ediyorum. Gerçekten çok faydalı bilgileri, gayet anlaşılır bir biçimde aktarıyorsunuz, inşallah başka videolarınızıda en kısa zamanda izleyebiliriz.
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Kısmetse her cuma yada cumartesi bir bölüm düşünüyorum. Bu hafta da bir LCD tV söktük bakalım Gelen istekler doğrultusunda videolarımı geliştiriyorum. Şuan işi bilen ustalardan fikir alma aşamasında . En geç cumartesi sizlerle . Sağlıcakla...
 
Ustam paylaşım için teşekkür ederim gerçekten önemli ve yararlı bilgiler...
 
Dostum paylaşımlarını gördükçe discovery tv.deki nasıl çalışır aklıma geliyor,adam koruyucu gözlüğünü takar ve printerı ortadan spiral taşlama ile keserdiyakında seni bir tv kanalında görürsek şaşırmampaylaşımlar için teşekkürler.
 
sağolun arkadaşlar. videoları yapmaya başlarken böyle birşey aklıma gelmemişti ama şimdi bende ona benzetmeye başladım kendimi. Gelen güzel tepkiler neticesinde ve fikirler, öneriler, eleştiriler sayesinde inşallah güzel şeyler yapmaya gayret edeceğim. Teşekkürler.
 
ümit çok teşekkür ederim.bilgi paylaştıkça güzeldir. eline sağlık
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…