Bulaşık Makinesi Deterjan Almama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezercan Bey bilgilendirme için teşekkürler..

10 kişiden neredeyse 1 müşteride bu sorunla karşılaşılıyor..

bilgilendirme için teşekkürler ancak deterjanı direkt çatal sepetinin içine atmak onun zamanından önce erimesine sebep olmaz mı?

Tuzu muhakkak kullanıyorum. Ama bir servis çağırmayı düşünüyorum. Çok sıkıldım doğrusu her bardağı ve tabağı ayrı ayrı kontrol etmekten.. Bazen aynı bulaşığı 2 kere yıkıyorum...

10 kişiden neredeyse 1 müşteride bu sorunla karşılaşılıyor..

yalnız bu büyük bir rakam...

kafanızın attığı durumda makineyi değiştirin bence sanırım ben de öyle yapacağım... onun ufak tefek dertlerinle uğraşacağıma toptan konuyu hallederim sanırım

Moderatör tarafında düzenlendi:
kafanızın attığı durumda makineyi değiştirin bence sanırım ben de öyle yapacağım... onun ufak tefek dertlerinle uğraşacağıma toptan konuyu hallederim sanırım

Cidden çok canım sıkılıyor.. Makineyi değiştirmeme az kaldı.. Servis çağırmayı düşünüyorum. Servis gelsin baksın tamir olmazsa başka bir makine satın alacağım.

Cidden çok canım sıkılıyor.. Makineyi değiştirmeme az kaldı.. Servis çağırmayı düşünüyorum. Servis gelsin baksın tamir olmazsa başka bir makine satın alacağım.

bence de zaten öyle güzel modeller çıkarttı ki markalar... iyice araştırıp hem çok fonksiyonlu hem de uygun fiyatlı ürün bulunabilir. ne de olsa piyasada bu kadar rekabet varken çok zor olmasa gerek...

bence de zaten öyle güzel modeller çıkarttı ki markalar... iyice araştırıp hem çok fonksiyonlu hem de uygun fiyatlı ürün bulunabilir. ne de olsa piyasada bu kadar rekabet varken çok zor olmasa gerek...

Çok rekabet var ama o kadar çok marka ve model var ki onların arasından seçim yapamıyor insan..

Hunisiz deli çok iyi olur. Ben çok kararsız birisiyim. Zor alışveriş yaparım ki böyle pahalı bir makineyi satın alırken herşey daha da zor oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…