Bulaşık makinesi rezistans anlık güç azaltma

Merhabalar. Güneş paneli bulunan bağ evine bulaşık makinesi düşünüyorum. inverterin çıkış gücü 1800 watt maksimum. Kullabacagim bulaşık makinesi 2200 whatt bir şeyler kilde bulaşık makinesinin rezistansının cektigi anlık gücü kısmam gerekiyor. Tavsiyeleriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim

güzel insan, kesinlikle tavsiye etmem. inverterde rezitanslı cihaz çalıştırılması tavsiye edilmez.

Neden önemli olan gücün yetip yetmediği değil mi. Ne calistirdigimizin önemi var mı

Neden önemli olan gücün yetip yetmediği değil mi. Ne calistirdigimizin önemi var mı
siz öyle diyorsanız, bize laf söylemek düşmez. sonuçta mal sizin, para sizin. isterseniz rezitansı sökün, 1000 wattlık bir tane takın, yine de inverteriniz yanacaktır. tavsiye etmem yapmayınız.

güzel insan, kesinlikle tavsiye etmem. inverterde rezitanslı cihaz çalıştırılması tavsiye edilmez.
.
siz öyle diyorsanız, bize laf söylemek düşmez. sonuçta mal sizin, para sizin. isterseniz rezitansı sökün, 1000 wattlık bir tane takın, yine de inverteriniz yanacaktır. tavsiye etmem yapmayınız.
Cevapp için teşekkür ederim ama ben bunun mantığını öğrenmek istiyorum

.

Cevapp için teşekkür ederim ama ben bunun mantığını öğrenmek istiyorum
güzel insan, demeraj akımı diye bir şey vardır. alet/sistem ilk kalkışta çektiği akım miktarıdır. rezitanslı cihazlarda bunlara en iyi örneklerdir. beslemede 1/3 kuralı vardır. tüketen 1 ise besleyen en az 3 katı güçte olmalıdır. rezitaanslı alet ilk kalkışta 1000 watt ise en az 3000 wttlık bir güç çeker. şimdi bu mantıkta bir düşün. yıllarca tamir işi yaptım. 5000 wattlık invertörü 1000 wattlık cihazların bozduğuna şahit oldum. yani bu yaşanmışlıkları gördükten sonra, size olumlu cevap vermemem herhalde normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…