Kaba lehim işleri ile pcb lehimleme tekniği çok farklı. Pcb lehimleme için adam gibi lehimleme istasyonu , mümkünse kurşun free lehim , mümkünse sıvı lehim pastası , eleman biraz küçükse Elektronik mikroskop ve kaliteli cimbiz lazım. Hepsinden önemlisi bunları kullanmak konusunda tecrübe lazım.Üstadım ukalalık gibi olmasın ama söküp lehimleyebilirim aslında yaptımda problemsiz o kısmı basit sorun parçayı bulamamak bugün baktım sot89 var 502k yok sot89b de yok Çin sitesinde var geşene kadar gelen doğru mu olacak belli depil artık pompa tamiri yapana gidip al abi bu eksik bul yapıştır diyeceğim en azından kartı söküp götüreyim belki işçilik düşer şunun için en deli para istediler hak veriyorum üstad olmak kolay değil ama biraz daha ekonomik olması lazım diye düşünüyorum makine okudum aslında Elektrik okumak lazım mış teşekkürler yardımlarınız için
Haklısınız ben amatörce yaptım zaten çok bilgim yok saygı duyarımKaba lehim işleri ile pcb lehimleme tekniği çok farklı. Pcb lehimleme için adam gibi lehimleme istasyonu , mümkünse kurşun free lehim , mümkünse sıvı lehim pastası , eleman biraz küçükse Elektronik mikroskop ve kaliteli cimbiz lazım. Hepsinden önemlisi bunları kullanmak konusunda tecrübe lazım.
Merhaba üstadım bu ürünü getirteceğim aynı mıdır?Bu sensör eşdeğer gibi gözüküyor. Alıp şansınızı deneyebilirsiniz.
https://www.kilavuzelektronik.com/SS561AT,PR-1193.html
Çalışma sıcaklığı dışında evet aynısı. K +140 dereceye kadar çalışabilirken A olan +170 dereceye kadar çalışabiliyormuş. Yani A daha üstün.Merhaba üstadım bu ürünü getirteceğim aynı mıdır?
Valla üstadım budda buldum aslında kargo ve ürün 190 TL satıcıya hak veriyorum oda yurt dışından getiriyormuş bende araştırdım 290 TL ye 10 adet gelecek 3 tane var kartta gerisi yedek tabi olursa biraz kumar oynuyorum ama işteÇalışma sıcaklığı dışında evet aynısı. K +140 dereceye kadar çalışabilirken A olan +170 dereceye kadar çalışabiliyormuş. Yani A daha üstün.
Ekli dosyayı görüntüle 99336
Benim paylaştığım muadil ürünle şansınızı deneyebilirsiniz. Daha ucuza gelebir, çalışmazsa daha pahalıya da gelme ihtimalide var tabi. Çinden gelen ürünler orijinal değildir.Valla üstadım budda buldum aslında kargo ve ürün 190 TL satıcıya hak veriyorum oda yurt dışından getiriyormuş bende araştırdım 290 TL ye 10 adet gelecek 3 tane var kartta gerisi yedek tabi olursa biraz kumar oynuyorum ama işte
Hadi ya o zman sıkıntı tabiBenim paylaştığım muadil ürünle şansınızı deneyebilirsiniz. Daha ucuza gelebir, çalışmazsa daha pahalıya da gelme ihtimalide var tabi. Çinden gelen ürünler orijinal değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?