Buraya ev yapılması ne kadar sağlıklı?

dotcoffee

Üye
Merhaba ,

Ekte bulunan görseldeki alana ev yapılırsa herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Sol tarafına yüksek gerilim direği dikildi ve henüz kablosu çekilmedi fakat 135bin volt geçecekmiş bu direkten.

kablonun iz düşünümünden sonra 30 35 metre sonraya evi yapılabilinir mi? Aslında mevcut kanuna göre 14 metre'den sonra yapabilirsin diyorlarda bunun çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum. sizce 30 metre yine insan vucuduna etki eder mi?

not: kırmızı çizgi ile çizilmiş arazinin konumu , sarı ile çizilmiş evin konumu, yeşil ile çizilmiş telin diğer direk olan hizası. yeşil ile sar çizgi arası 30 35metre

Ekli dosyalar

• download (2).png
    download (2).png
    1.8 MB · Görüntüleme: 46
Yüksek gerilim hattı için konusunda bilğili arkadaşların cevaplarını beklemeniz !

yg.png

Son düzenleme:
Şunu da göz önünde bulundurun derim, direkler tam iki tepeye dikilirse kablo evin de olacağı çukur bölümde çok yüksek olacaktır, yani evden bayağı bir yüksekte olacaktır. Ama konu hakkında yorum yapamam.

Bir çok yer var bina yapılmış
Burası Türkiye
Ölçüm Cihazları var sonucu söyler.
Sadece Elektrik ile bitmiyor toprak
Radon Gazı diğer cihazlar , gıda vs gibi
Teknolojiyi iyi kullanmak gerekir

Hikaye anlatayım
Su tesisatı yaptiracagiz
Bir zamanlar mavi boru vardı kanser yapar dediler
Tesisatici galvaniz boru yapalım dedi tamam dedik tanıdık kırmayalım
Biliyorum
Esasında tesisatçı yeni plastik sistem yapmayı bilmiyor ve cihazları yok.
Kanser yapar umrunda değil .
Kanser yapar üstlendi
Bende dedim tüm ana şebeke ne oldugu belirsiz plastik döşenmiş
daireye döşenecek 10 - 15 mt borumu kanser edecek .

Her Taraf kanser özellikle yiyecekler neyin hesabı
Bitmişik haberimiz var işimize gelmiyor.
Katliama !!! Devam

Son düzenleme:
İşini hakkıyla yapan insan çok az, çamaşır makinesi titreşim sorunu için 3 kere servis geldi, sorunu çözemiyorlar, daha 700 800 devire yeni çıkan makineye yetkili servis 1200 devirde çalışıyor normal şuan bu diyor... Bilmiyor.... ağaç motoru son gaz çalıştığı için ustaya gösterdik 400 500ü bulur dedi. Kendim öğrenip yaptım, bedava. Daha nice şeyler gelir aklıma.

Radyasyon miktarı akım ve frekansla artar. yüksek voltajda akım düşüktür. frekans zaten düşük 50hz. Bende 6 sene boyunca 400kv enerji nakil hatına yakın oturdum. Bir sorun yaşayan duymadım.

Forum istatistikleri

Konular
129,833
Kullanıcılar
452,658
Son üye
yılmaz_yılan

Yeni konular

Geri