Buzdolabı Sigorta Atması Sonucu Et Akıntısı ve Kötü Koku Sorunu Çözümü

Kazuya5587

Katılımcı Üye
Şanslıysanız çözüm olabiliyor, değilseniz yani akan et dolabın erişilmez ya da erişimi zor yerlerine ulaştıysa çok daha fazla çaba sarfetmek zorunda kalabilirsiniz. Bazen bu çaba yüzünden olmadık bir yere zarar vererek bir de dolap arızasıyla uğraşırsınız. Esnaf açısından bakarsam bulunduğum bölgede bu tarz dolapları alarak temizleyerek satanlar var fakat satış esnasında gördüğüm şey DOLAP EVDE KOKACAK. Sanırım sonra yıldırma politikası başlıyor. Temizlik malzemeleri kullanılırken dikkat edilmeli ve sağlığa zararlı şeyler kullanılmamalı.
Durumun anlaşılması için bir temizlik videosu çektim ve kısmen işe yaradı diyebilirim. Çoğu dolapta kokuyu halleder ancak bazılarında da işe yaramaz.
İşe yaramamasının sebebini ise bir sonraki videomda anlattım.
Gerçekten yorucu bir işlem. Ekonomiye kazandırayım derken bir yerde insanın kafası atıyor ve emekle masrafı yapılan işin ederini aşıyor...

Son düzenleme:
Evet bozulan malzemenin sıvıları iç aksama indiyse geçmiyor. Soğuyunca azalıyor ama gitmiyor.

Bundan 4 yıl kadar önce yeni dolap aldım. Satıcının tavsiyesi ile alttan dondurucu Üst kat soğutucu olanlardan.

İyimi yaptım kötümü bilmiyorum. Ancak dondurucu kısmı çekmeceli. Eğerki elektriksel bir sorun yada arıza olursa bozulan malzeme çekmece içinde kalacak dolap iç aksamına ulaşamayacak. Buda burada dursun yeni dolap alacaklara fikir olsun.

Selamlar.

kızımın annesinin bir hanım avukat arkadaşı vardı. cimrilikten öteye insanları sömürmeyi severdi. nerdeyse her şeyi toptan alıp yavaş yavaş tüketirdi. (metro marketler gibi) bir ara eşiyle tatile çıkarlarken elektrik parası yazmasın diye kapının yanından sigortaları indirip gitmişler. tatil dönüşü harika bir sürpriz olmuş onlara, derin dondurucu ve buzdolabı el sallar şekilde karşılamış. ne yalan söyleyeyim duyunca zevkten dört köşe olmuştum. tabii ki temizliğe filan yardıma gitmedim.

Abi buzluk vakum poşeti şiddetle tavsiye ediyorum, hem daha az enerji harcıyor hem de ağızları mühürlendiği için elektrik gitse çürüse bile poşetler sızdırmaz olduğu için kafanız rahat.

Reklam değildir ama söylemeden geçemeyeceğim, Halil pazarlama Halil pazarlama Halil pazarlama kapınızdaa (babajım)

Tek çözüm bu.

Ekli dosyalar

• IMG_2421.webp
    107.3 KB · Görüntüleme: 9
3 aydır evimiz kapalı, çalışan 2 makine var biri derin dondurucu diğeri buz dolabı. Aylık 1300 fatura yazmış işte reis saolsun! yarısını Ödemiş bize düşen 400 lira filan . Anlaşılan o ki derin dondurucu ve buz dolabı aylık 400 lira yazıyor. Yani benim anlamadığım senede bir sefer ( oda hanımın canı isterse) yaprak dolma yesek noluuuuur yemesek nolur . Hep ameriganın oyunları bu derin dondurucu filan .

Sayın abim bunun poşetleri ozelmi acaba ?

https://www.hepsiburada.com/ozel-mu...0T0d7d9_tnrOpX5i-0KgQSyFvIWctloUaAsMREALw_wcB
https://www.hepsiburada.com/gida-va...Ms9jfWqqZpXBqG7RpUSfpv328QHmlX8MaAq1wEALw_wcB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…