vvkaymak Uzman Üye Katılım 15 Eyl 2007 Mesajlar 591 Puanları 221 Yaş 50 Konum Manisa 8 Şub 2021 #2 Güzel olmuş eline sağlık, haberleşme için ne kullandın hazır bir paket mi kendin mi yazdın.? Görsel tasarımı ne ile yaptın güzel olmuş.
Güzel olmuş eline sağlık, haberleşme için ne kullandın hazır bir paket mi kendin mi yazdın.? Görsel tasarımı ne ile yaptın güzel olmuş.
Konu Sah tahagor Üye Katılım 14 Tem 2017 Mesajlar 15 Puanları 1 9 Şub 2021 #3 vvkaymak' Alıntı: Güzel olmuş eline sağlık, haberleşme için ne kullandın hazır bir paket mi kendin mi yazdın.? Görsel tasarımı ne ile yaptın güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... Sharp 7 kullandım
vvkaymak' Alıntı: Güzel olmuş eline sağlık, haberleşme için ne kullandın hazır bir paket mi kendin mi yazdın.? Görsel tasarımı ne ile yaptın güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... Sharp 7 kullandım
vvkaymak Uzman Üye Katılım 15 Eyl 2007 Mesajlar 591 Puanları 221 Yaş 50 Konum Manisa 9 Şub 2021 #4 görsel kısmı motor, tank ne ile tasarladın.
Konu Sah tahagor Üye Katılım 14 Tem 2017 Mesajlar 15 Puanları 1 9 Şub 2021 #5 resimlerde hazır eskiden uğraştığım zamanlarda kullandığım hdd de buldum
elektronik67 Üye Katılım 20 Eyl 2006 Mesajlar 440 Puanları 1 Yaş 40 7 Haz 2021 #6 Bravo elinize sağlık. Peki valfler açıldığında renk değiştirmeyi nasıl yaptınız? Ayrıca PLC ile haberleşmeyi. bir video da bu konu hakkında çekerseniz çok güzel olur. Teşekkürler.
Bravo elinize sağlık. Peki valfler açıldığında renk değiştirmeyi nasıl yaptınız? Ayrıca PLC ile haberleşmeyi. bir video da bu konu hakkında çekerseniz çok güzel olur. Teşekkürler.