kesmez Profesyonel Üye Katılım 14 Ara 2006 Mesajlar 4,958 Puanları 1,306 Konum ankara 20 Kas 2019 #21 Emirgkts' Alıntı: Ben k.a.r yi test etmek için eskiden küveti ağzına kadar doldurup suya faz kablosunu deydirdim ve attı Genişletmek için tıkla ... Test için 220 v ampulu faz ile toprak arasına değdirmek yeterli.
Emirgkts' Alıntı: Ben k.a.r yi test etmek için eskiden küveti ağzına kadar doldurup suya faz kablosunu deydirdim ve attı Genişletmek için tıkla ... Test için 220 v ampulu faz ile toprak arasına değdirmek yeterli.
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 22 Kas 2019 #22 Emirgkts' Alıntı: Ben k.a.r yi test etmek için eskiden küveti ağzına kadar doldurup suya faz kablosunu deydirdim ve attı Genişletmek için tıkla ... HAdi yöntemin yanlışlığını geçtim neden küveti tam dolduruyorsunuz ağzına kadar ... yazık israf
Emirgkts' Alıntı: Ben k.a.r yi test etmek için eskiden küveti ağzına kadar doldurup suya faz kablosunu deydirdim ve attı Genişletmek için tıkla ... HAdi yöntemin yanlışlığını geçtim neden küveti tam dolduruyorsunuz ağzına kadar ... yazık israf