Cam kaldırma modülü sağ sol + ve - tetikleme farklılığı yardım!

Soldaki de düğme camı mı çizim sadece sorunlu kapıya mı ait, yukarıdaki mesajımdaki şemayı yapamıyor musun?
 
Burdaki flaşı gör başka konulara bakarken tesadüfen denk geldi, http://auto.howstuffworks.com/power-window2.htm sol taraf sürücü sağ taraf sürücü kontrol düğmeleri, verdiğin şemayı andırıyor tek kapı çizimi miydi yoksa şoför ve sağ kapı durumunu mu çizmiştin? Lock sviç ile yolcunun düğme ile oynaması engelleniyor. Bu şekilde kablolarını düzeltirsen sorunun biter.
 
hocam aynı böyle fakat ters akım çalışıyor bendeki düğmeler. birebir aynısı ama sadece + - ters başlıyor.

bu hale getirdim ters çalışsada çalıştı modül 2 cam için de. bu seferde yolcu kapısında +12 ACC bulamadım. düğmeye giriş yapmak için yolcu kapısındaki düğme işlevsiz kaldı.
bu hale getirmek için ACC den yolcu düğmesine + çekmem lazım. bu şekilde olursa işim görülecek ama sigortanın ordan yolcu kapısına +12 ACC çekmem lazım.
 
Kardeşim sağ düğmedeki - işaretli kabloyu söküp, kapıdan gövdeye geçirtmen ve sol düğmedeki + işaretli yapıyı akünün negatifine/araç şasesine bağladın mı diğer kappılar gibi olur olay biter resimlerde gayet açık net, yapacağım yardımı yaptım gerisi sana kalmış!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…