Cannot Attach the database sorunu wincc flexible 2007

infiltrate

Üye
Katılım
9 Şub 2009
Mesajlar
62
Puanları
1
Yaş
43
Arkadaşlara bu işlerde yeniyim wincc flexible 2007 yi kurdum ama elimde tp 177 panele göre yazılmış bi program var arkadaşım vermişti. onu bi türlü açamıyorum. netten bazı demolar indirdim onlarıda açamıyorum. hata şu

Cannot attach the database C:\demo\tp177.hmi to the SQL server. make sure that the .hmi and _log.ldf files match.

dosyalarım tam. eminim, sistemim windows xp professional. aradım nette felan ama bulamadım cevabını olmuyor bir türlü yardım ederseniz sevinirim.

Soru sormanın usul ve yolunu öğrenmek için:
https://www.kontrolkalemi.com/forum/yonetim-mesajlari-amp-duyurular/2215-soru-sormanin-usul-yollari.html
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
sql server çalışıyormu şu anda sağ altta görünüyor olması lazım
 
Evet Çalışıyor. Siemensin sitesinede baktım bir sonuca varamadım. internetten örnek indirdim oda aynı hatayı veriyor. kendim bir çalışma açıp kaydediyorum o sorunsuz açılıyor. anlamadım gitti.
 
kendi oluşturduğun proje çalışıyor ise versiyon problemi olması yüksek ihtimal şu an kullandığım biligisayarda flex yüklü değil fakat bir fırsat bulduğumda deneyip sana kesin cevabı veririm bu arada problemi halledersen burada anlatda karşılaşan diğer arkadşlar uğraşmasın kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
129,068
Mesajlar
922,978
Kullanıcılar
451,347
Son üye
mrosleon

Yeni konular

Geri
Üst