Cihaz şuan çalışır durumda ama bir değişiklik yok anahatarlama sinyali düzgün geliyor 28.v 59. 60 kHz ama iki icbt daha çok ısınıyor muhtemel elektrodu vurunca icbtler tekrar patlayacak
bazen böyle tıkanır kalırız, seri lamba ile elektrik verdiğinizi düşünüyorum. kafam durdu nereye bakacağımı hatırlamıyorum yanlış hatırlamıyorsam fan devresi 24 volttu. 24 voltu takip ediniz lütfen.
Seri lâmba üzerinden sorun olmuyor şebekeye bağladım çıkışa 100w akkor ampul bağladım 2 icbt diğerlerine göre aşırı ısınma yapıyor.
Ustam 24 volt ne şekilde kontrol edeceğim 7815cv Lerden birini değiştirdim
Seri lâmba üzerinden sorun olmuyor şebekeye bağladım çıkışa 100w akkor ampul bağladım 2 icbt diğerlerine göre aşırı ısınma yapıyor.
Ustam 24 volt ne şekilde kontrol edeceğim 7815cv Lerden birini değiştirdim
24 volt sadece fanı çalıştırmıyor, diğer katlarında enerjisini veriyor. 78xx ların hepsini kontrol et. 5. postta sağda trafo var orayı çok iyi kontrol et. en önde görülen mosfet yada sen ne diyorsan ben alaylıyım oraları iyi kontrol et bir yerlerde kaçak var. alaylıyım dedim ya, yani her bileşenin adını doğru bilemiyorum. doğru yada yanlış kolayıma geleni söylüyorum.