yayha70
Üye
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
switch(deger){
case 1:{
short loop = 0;
if(input(azalt)) {
//while(input(azalt));
loop = 1;
}
if(loop ==1 ){
printf(lcd_putc,"\f%4u", a_01);
if(input(arttir)) { a_01++; }
if(input(azalt)) { a_01 --; }
if(input(cik)) { loop = 0; }
printf("\r\n a_01 : %u ",a_01);
}
}break;
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
merhabalar.
yukarıda paylaştığım kod parçası için sabit bir fonksiyon oluşturmak istiyorum. bu şekilde 60 tan fazla switch-case yapısı var programımın içinde. bu şekilde yaparsam çok uzun ve zahmetli olacak. çalışan bi fonksiyon oluşturmak için uğraştım ama bi türlü olmadı. yardımcı olabilir misiniz? hazır bir kod istemiyorum sadece fikir verebilecek ve yol gösterecek ustalarımdan yardım istiyorum. kolay gelsin iyi çalışmalar..
switch(deger){
case 1:{
short loop = 0;
if(input(azalt)) {
//while(input(azalt));
loop = 1;
}
if(loop ==1 ){
printf(lcd_putc,"\f%4u", a_01);
if(input(arttir)) { a_01++; }
if(input(azalt)) { a_01 --; }
if(input(cik)) { loop = 0; }
printf("\r\n a_01 : %u ",a_01);
}
}break;
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
merhabalar.
yukarıda paylaştığım kod parçası için sabit bir fonksiyon oluşturmak istiyorum. bu şekilde 60 tan fazla switch-case yapısı var programımın içinde. bu şekilde yaparsam çok uzun ve zahmetli olacak. çalışan bi fonksiyon oluşturmak için uğraştım ama bi türlü olmadı. yardımcı olabilir misiniz? hazır bir kod istemiyorum sadece fikir verebilecek ve yol gösterecek ustalarımdan yardım istiyorum. kolay gelsin iyi çalışmalar..