Cep telefonundaki hain tuzak

selcukxp

Üye
Katılım
31 Mar 2007
Mesajlar
383
Puanları
1
Arkadaşlar herhgibir cep telefonu operatöründen cebinize şöyle bir mesaj geldimi.

......... cep çekilişi.
Değerli abonemiz........ operatörünün yapmış oldugu cep çekilişi sonucunda hattınız para ödülü kazanmıştır. Bilgi işlem için ........ nolu numarayı arayınız.


Sizede az önce bvöyle bir mesaj gelimiş olabilir. Hatta sevinip havalara bile üçmüolabilirsiniz. Mutluluğunuzu gölgelemek istemem ama POLİS tarafından aranmakta olan bir çetenin oyunu bu, asla ve asla hiçbir bilginizi bu tip bir görüşmeden sonra kimseye vermeyiniz.

Bu gün bu çakallar benide aradılar ağzıma ne geldiyse söyledim. Adam tel zor kapadı.

Peki kimbunlar??

Siz aradıgınız veya sizi aradıklarında karşınıza çıkan şahsın konuşmalarına dikkat ederseniz kısa yoldan para kazanma ateşine düşmüş, eğitimden uzak (( KRO ))

Allahtan uzak

şeytanayakın şahıslar.

Direk telefondaçekilişle ilgili kısa bilgiler veren ( kro ) hiç vakit kaybetmeden mevzuya girip sizden bir takım bilgiler istemeye başlıyor.

Bir çok telefon numarası kullanan Şebeke elemanlarının oyununa sakın gelmeyin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benım arkadasımıda yanımdayken aradılar.Normal cep numarası.Pepsinin para kampanyasında para cıktıgını ve 9 sırada oldugunu soyledi.Gerisini siz hayal edın adamlar resmen dolandırmaya calısıyor.Daha nasıl dolandırıcılar cıkacak piyasaya.
 
Arkadaşlar daha bunun gibi birçok numaraları var adam arıyo işte herhangi bi örgüt sizin hesaptan para çekiyo hesabınıza para yükleyin biz yerlerini tespit edeceğiz gibisinden adamın böyle 5000 tl sini çarpmışlar
 
milletde saf olmasın uyanık olsun bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna söylememişler
 
Kısı ne yaparsa kendıne yapar bu gercek elınde sonunda ortaya cıkar
 
Bu tür mesajları alan kişiler vakit kaybetmeden savcılıga baş vurmalılar .geri dönüşümü (aramayı)savcılık , polis ve cep oparatörü kordineli olarak yapar hızlı yer tesbiti ile (+ - ) 3 metre farkla bu kişilere ulaşılabilinir .
Bu kişiler sizi yüz yüze tel görüşmesi ile de ararlarsada telefonda oyalatıp sorusuna soru ile cevap verip başka bir telden 155 i arayıp yardım isteyiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…