sami inci Profesyonel Üye Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 7,841 Puanları 3,956 Konum İstanbul 12 Ocak 2021 #11 Ya 2 faz gelirse ?
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,823 Puanları 1,231 13 Ocak 2021 #12 benim anladığım; bulunduğunuz yerde sadece üç faz besleme var ise fiş-priz adaptörüyle monofazeye dönüştürerek kullanabilirsiniz demek istemişler. 11 nolu foto durumu çok iyi açıklıyor. biz çılgın türklerin kapasitesini bilmedikleri aşikar
benim anladığım; bulunduğunuz yerde sadece üç faz besleme var ise fiş-priz adaptörüyle monofazeye dönüştürerek kullanabilirsiniz demek istemişler. 11 nolu foto durumu çok iyi açıklıyor. biz çılgın türklerin kapasitesini bilmedikleri aşikar
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 13 Ocak 2021 #13 kocamanusta' Alıntı: benim anladığım; bulunduğunuz yerde sadece üç faz besleme var ise fiş-priz adaptörüyle monofazeye dönüştürerek kullanabilirsiniz demek istemişler. 11 nolu foto durumu çok iyi açıklıyor. biz çılgın türklerin kapasitesini bilmedikleri aşikar Genişletmek için tıkla ... Yalnız belirttiğiniz 32A kapasiteli değil.
kocamanusta' Alıntı: benim anladığım; bulunduğunuz yerde sadece üç faz besleme var ise fiş-priz adaptörüyle monofazeye dönüştürerek kullanabilirsiniz demek istemişler. 11 nolu foto durumu çok iyi açıklıyor. biz çılgın türklerin kapasitesini bilmedikleri aşikar Genişletmek için tıkla ... Yalnız belirttiğiniz 32A kapasiteli değil.
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,823 Puanları 1,231 13 Ocak 2021 #14 by lent' Alıntı: Yalnız belirttiğiniz 32A kapasiteli değil. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur, ayni adaptor 32A'lik trifaze fişe de uygulanabilir. Tabii burda alıcıya uygun Sigorta seçimi çok önemli.
by lent' Alıntı: Yalnız belirttiğiniz 32A kapasiteli değil. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur, ayni adaptor 32A'lik trifaze fişe de uygulanabilir. Tabii burda alıcıya uygun Sigorta seçimi çok önemli.
-Acemi- Onursal Üye Onursal Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 3,123 Puanları 720 24 Eki 2024 #15 kocamanusta' Alıntı: benim anladığım; bulunduğunuz yerde sadece üç faz besleme var ise fiş-priz adaptörüyle monofazeye dönüştürerek kullanabilirsiniz demek istemişler. 11 nolu foto durumu çok iyi açıklıyor. biz çılgın türklerin kapasitesini bilmedikleri aşikar Genişletmek için tıkla ... Nerden nereye atladım sitede dolaşırken, sayfa çok güzelmiş bu arada. 11 numaralı adaptörden bende de var, hatta buna benzer bir sürü var
kocamanusta' Alıntı: benim anladığım; bulunduğunuz yerde sadece üç faz besleme var ise fiş-priz adaptörüyle monofazeye dönüştürerek kullanabilirsiniz demek istemişler. 11 nolu foto durumu çok iyi açıklıyor. biz çılgın türklerin kapasitesini bilmedikleri aşikar Genişletmek için tıkla ... Nerden nereye atladım sitede dolaşırken, sayfa çok güzelmiş bu arada. 11 numaralı adaptörden bende de var, hatta buna benzer bir sürü var