ibrahim bey slm.CPL1h plc şifresini nasıl kırarım yardımcı olursanız sevinirim.Arkadaşlar mrb,
CJ1M serisi plc lerde veya diğerlerinde bişekilde şifre kırma işlemini hallediyorum .. Ama şuana kadar function blok şifresini kıramadım...şifreyi bizzat function bloğun içine gömüyor...Çünkü function bloğu kaydedip başka bir projeye çağırdığımda aynı psw ile geliyor...Bunu nasıl kırarız acaba ???
merhaba hocam bana yardımcı olurmusunuz omron projede H0.1-H0.2- H0.3 Diye bitler var bunlarını set yada keep çıkışlarını bulamıyorum paneldede bulamadım sizce bunlar nereden set alır.çaprazlamadada baktım yine yoklar.Arkadaşlar mrb,
CJ1M serisi plc lerde veya diğerlerinde bişekilde şifre kırma işlemini hallediyorum .. Ama şuana kadar function blok şifresini kıramadım...şifreyi bizzat function bloğun içine gömüyor...Çünkü function bloğu kaydedip başka bir projeye çağırdığımda aynı psw ile geliyor...Bunu nasıl kırarız acaba ???
proje ekte hocam.projeyi gönderin inceleyelim ..
BSET doğru projede H0 ile H2 arası çıkışları reset görevi görüyor . scadada yada paneliniz varsa orada HR diye yazılmış olabilir.hocam BSET orası sadece h0.ve 2 ye kadar olan yerlere reset atıyor. Panel dataları tek tek kontrol ettim oradada bulamadım .