Yusuf&CNC Usta Üye Katılım 14 Ağu 2015 Mesajlar 1,554 Puanları 181 Konum İstanbul 12 Eyl 2017 #21 Başarılar, iyi bir makine ortaya çıkıyor. Umarım yakında çalışma videyolarını da izleriz. Z ekseninde, eksen plakasının uzunluğu göz önüne alındığında, arabaların Z yönündeki ara mesafesi biraz dar gibi görünüyor. Son düzenleme: 12 Eyl 2017
Başarılar, iyi bir makine ortaya çıkıyor. Umarım yakında çalışma videyolarını da izleriz. Z ekseninde, eksen plakasının uzunluğu göz önüne alındığında, arabaların Z yönündeki ara mesafesi biraz dar gibi görünüyor.
Suat_Korkmaz Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2011 Mesajlar 4,988 Puanları 1,506 Yaş 48 12 Eyl 2017 #22 Yusuf harika bir makine olacağa benziyor. Yalnız çok yavaş gidiyorsun. Biraz hızlan.
Konu Sah Yusuf SEYLAN Usta Üye Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1,226 Puanları 181 12 Eyl 2017 #23 Yusuf&CNC' Alıntı: Başarılar, iyi bir makine ortaya çıkıyor. Umarım yakında çalışma videyolarını da izleriz. Z ekseninde, eksen plakasının uzunluğu göz önüne alındığında, arabaların Z yönündeki ara mesafesi biraz dar gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla ... bir çalışsın da bakarız ona şimdilik böyle devam Suat_Korkmaz' Alıntı: Yusuf harika bir makine olacağa benziyor. Yalnız çok yavaş gidiyorsun. Biraz hızlan. Genişletmek için tıkla ... sürekli eksikleri tamamlamaktan doğru düzgün iş yapamadım ilerde ekleyeceğim özelliklerinde projeleri derken uzadı
Yusuf&CNC' Alıntı: Başarılar, iyi bir makine ortaya çıkıyor. Umarım yakında çalışma videyolarını da izleriz. Z ekseninde, eksen plakasının uzunluğu göz önüne alındığında, arabaların Z yönündeki ara mesafesi biraz dar gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla ... bir çalışsın da bakarız ona şimdilik böyle devam Suat_Korkmaz' Alıntı: Yusuf harika bir makine olacağa benziyor. Yalnız çok yavaş gidiyorsun. Biraz hızlan. Genişletmek için tıkla ... sürekli eksikleri tamamlamaktan doğru düzgün iş yapamadım ilerde ekleyeceğim özelliklerinde projeleri derken uzadı
askinaslan Katılımcı Üye Katılım 18 Haz 2010 Mesajlar 480 Puanları 56 Konum Sakarya 13 Eyl 2017 #24 Mevlam yardımcınız olsun çok güzel olacağa benziyor. Pano düzeni çok harika 5-12-24-60-220 ne kadar voltaj istersen hepsi var Allah nazardan saklasın
Mevlam yardımcınız olsun çok güzel olacağa benziyor. Pano düzeni çok harika 5-12-24-60-220 ne kadar voltaj istersen hepsi var Allah nazardan saklasın
Suat_Korkmaz Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2011 Mesajlar 4,988 Puanları 1,506 Yaş 48 13 Eyl 2017 #25 Yusuf kontaktörlerin yanındakiler ne?
Konu Sah Yusuf SEYLAN Usta Üye Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1,226 Puanları 181 13 Eyl 2017 #26 Suat_Korkmaz' Alıntı: Yusuf kontaktörlerin yanındakiler ne? Genişletmek için tıkla ... Onlar termik abi belirlediğin amperi geçtiğinde kontaktörün kontaklarını açıyor
Suat_Korkmaz' Alıntı: Yusuf kontaktörlerin yanındakiler ne? Genişletmek için tıkla ... Onlar termik abi belirlediğin amperi geçtiğinde kontaktörün kontaklarını açıyor
togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 13 Eyl 2017 #27 Yusuf kontaktörün biri spindle ötekisi?
Suat_Korkmaz Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2011 Mesajlar 4,988 Puanları 1,506 Yaş 48 13 Eyl 2017 #28 Yusuf SEYLAN' Alıntı: Onlar termik abi belirlediğin amperi geçtiğinde kontaktörün kontaklarını açıyor Genişletmek için tıkla ... Bana da öğret böyle şeyleri yahu.
Yusuf SEYLAN' Alıntı: Onlar termik abi belirlediğin amperi geçtiğinde kontaktörün kontaklarını açıyor Genişletmek için tıkla ... Bana da öğret böyle şeyleri yahu.
Yusuf&CNC Usta Üye Katılım 14 Ağu 2015 Mesajlar 1,554 Puanları 181 Konum İstanbul 13 Eyl 2017 #29 Suat_Korkmaz' Alıntı: Bana da öğret böyle şeyleri yahu. Genişletmek için tıkla ... @Yusuf SEYLAN rahatlayınca belki panonun çizimlerini, malzeme listesini ekler.
Suat_Korkmaz' Alıntı: Bana da öğret böyle şeyleri yahu. Genişletmek için tıkla ... @Yusuf SEYLAN rahatlayınca belki panonun çizimlerini, malzeme listesini ekler.
canerten Paylaşımcı üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 1,526 Puanları 106 13 Eyl 2017 #30 Termik şalter bende bağladım. Yalnız hata sinyalini de mutlaka bağlamalı.