asenyurt Profesyonel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 2,900 Puanları 916 Konum Antalya 20 Eyl 2017 #71 resette iken kırmızı resetten çıkmışsa ve duruyor işlem yapmıyorsa yeşil yanıp söner iş yaparken duraklamışsa sarı çalışıyorsa yeşil ben uydurdum
resette iken kırmızı resetten çıkmışsa ve duruyor işlem yapmıyorsa yeşil yanıp söner iş yaparken duraklamışsa sarı çalışıyorsa yeşil ben uydurdum
Konu Sah Yusuf SEYLAN Usta Üye Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1,226 Puanları 181 20 Eyl 2017 #72 acil stop basılı iken kırmızı hazırda sarı çalışıyorken yeşil Suat_Korkmaz' Alıntı: Peki hangi durumlar için lamba konulabilir? Genişletmek için tıkla ... Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Eyl 2017
acil stop basılı iken kırmızı hazırda sarı çalışıyorken yeşil Suat_Korkmaz' Alıntı: Peki hangi durumlar için lamba konulabilir? Genişletmek için tıkla ...
Suat_Korkmaz Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2011 Mesajlar 4,988 Puanları 1,506 Yaş 48 20 Eyl 2017 #73 hmm. Bu 3 durum için 3 tane output lazım.
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 20 Eyl 2017 #74 Serial communication, RX,TX. MCU kesmezse PLC olmadı scada, yolda Suat_Korkmaz' Alıntı: hmm. Bu 3 durum için 3 tane output lazım. Genişletmek için tıkla ...
Serial communication, RX,TX. MCU kesmezse PLC olmadı scada, yolda Suat_Korkmaz' Alıntı: hmm. Bu 3 durum için 3 tane output lazım. Genişletmek için tıkla ...
KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 20 Eyl 2017 #75 window_s' Alıntı: Serial communication, RX,TX. MCU kesmezse PLC olmadı scada, yolda Genişletmek için tıkla ... Ver çoşkuyu ver çoşkuyu
window_s' Alıntı: Serial communication, RX,TX. MCU kesmezse PLC olmadı scada, yolda Genişletmek için tıkla ... Ver çoşkuyu ver çoşkuyu
asenyurt Profesyonel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 2,900 Puanları 916 Konum Antalya 20 Eyl 2017 #76 arduino modbus mach3 araştırmalı a lot of input output
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 20 Eyl 2017 #77 KAYSERİ' Alıntı: Ver çoşkuyu ver çoşkuyu Genişletmek için tıkla ... asenyurt' Alıntı: arduino modbus mach3 araştırmalı a lot of input output Genişletmek için tıkla ... Birinde mazot, birinde benzin. Suat'cım yeni ufukalara yelken açma vaktidir. Sen düşün şimdi RS232/485/modbus/rf-id. Gerçi bilirsin sen bu protokolleri,<)
KAYSERİ' Alıntı: Ver çoşkuyu ver çoşkuyu Genişletmek için tıkla ... asenyurt' Alıntı: arduino modbus mach3 araştırmalı a lot of input output Genişletmek için tıkla ... Birinde mazot, birinde benzin. Suat'cım yeni ufukalara yelken açma vaktidir. Sen düşün şimdi RS232/485/modbus/rf-id. Gerçi bilirsin sen bu protokolleri,<)
aliozdemir57 Üye Katılım 3 Nis 2017 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 36 21 Eyl 2017 #79 şu Elektronik işinı banada ogretir misiniz bu konuda çok eksiğim var sizin hızınıza yetişemiyorum birde yusuf kardeş y eksenini neyle hareket ettirdin vidalimil goremedim
şu Elektronik işinı banada ogretir misiniz bu konuda çok eksiğim var sizin hızınıza yetişemiyorum birde yusuf kardeş y eksenini neyle hareket ettirdin vidalimil goremedim
Konu Sah Yusuf SEYLAN Usta Üye Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1,226 Puanları 181 21 Eyl 2017 #80 vidalı mil ama daha monte edilmedi. hız yıllarca planlamadan dolayıdır.(artı meslek) takıldığınız yerde yardımcı oluruz. aliozdemir57' Alıntı: şu Elektronik işinı banada ogretir misiniz bu konuda çok eksiğim var sizin hızınıza yetişemiyorum birde yusuf kardeş y eksenini neyle hareket ettirdin vidalimil goremedim Genişletmek için tıkla ...
vidalı mil ama daha monte edilmedi. hız yıllarca planlamadan dolayıdır.(artı meslek) takıldığınız yerde yardımcı oluruz. aliozdemir57' Alıntı: şu Elektronik işinı banada ogretir misiniz bu konuda çok eksiğim var sizin hızınıza yetişemiyorum birde yusuf kardeş y eksenini neyle hareket ettirdin vidalimil goremedim Genişletmek için tıkla ...