skarakose Üye Katılım 9 May 2014 Mesajlar 156 Puanları 16 Yaş 51 15 Haz 2015 #11 emre.demir' Alıntı: Manuel derken? ben aldığımda kutunun içinden devre şeması vs çıkar sanıyodum fakat üründen başka hiçbirşey çıkmadı . Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Internette almış olduğunuz ürünlere ait bolca şema ve döküman bulunmaktadır. M542 ler ve sanırım akz250 USB mach3 kartı kullanıyorsunuz
emre.demir' Alıntı: Manuel derken? ben aldığımda kutunun içinden devre şeması vs çıkar sanıyodum fakat üründen başka hiçbirşey çıkmadı . Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Internette almış olduğunuz ürünlere ait bolca şema ve döküman bulunmaktadır. M542 ler ve sanırım akz250 USB mach3 kartı kullanıyorsunuz
KAZIMUGUR Onursal Üye Onursal Üye Katılım 14 Tem 2006 Mesajlar 3,477 Puanları 1,458 Yaş 69 15 Haz 2015 #12 iyice anlamadan sakın enerji verme. Yazdıklarından anlaşılan iş kötü . Bilen birine yaptırman mümkünse .. yok mu yakınlarında arkadaş filan...
iyice anlamadan sakın enerji verme. Yazdıklarından anlaşılan iş kötü . Bilen birine yaptırman mümkünse .. yok mu yakınlarında arkadaş filan...
Konu Sah emre.demir Üye Katılım 15 Haz 2015 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 36 16 Haz 2015 #13 skarakose' Alıntı: Internette almış olduğunuz ürünlere ait bolca şema ve döküman bulunmaktadır. M542 ler ve sanırım akz250 USB mach3 kartı kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... çok tesekkürler; Şöyle bi dosya buldum bu bana yeter die düşünüyorum http://www.automationtechnologiesin...11/USB-Motion-Card-AKZ250-Manual-v1.17-EN.pdf başka bi kaynak varsa beni aydınlatırsanız sevinirim
skarakose' Alıntı: Internette almış olduğunuz ürünlere ait bolca şema ve döküman bulunmaktadır. M542 ler ve sanırım akz250 USB mach3 kartı kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... çok tesekkürler; Şöyle bi dosya buldum bu bana yeter die düşünüyorum http://www.automationtechnologiesin...11/USB-Motion-Card-AKZ250-Manual-v1.17-EN.pdf başka bi kaynak varsa beni aydınlatırsanız sevinirim
Konu Sah emre.demir Üye Katılım 15 Haz 2015 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 36 16 Haz 2015 #14 KAZIMUGUR' Alıntı: iyice anlamadan sakın enerji verme. Yazdıklarından anlaşılan iş kötü . Bilen birine yaptırman mümkünse .. yok mu yakınlarında arkadaş filan... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Yakın arkadaşlarım hepsi mekanikçi bi kendim deniyim bakalım olmazsa yardım alırız Yaparım die düşüyorum ama ; olmadı yakarız
KAZIMUGUR' Alıntı: iyice anlamadan sakın enerji verme. Yazdıklarından anlaşılan iş kötü . Bilen birine yaptırman mümkünse .. yok mu yakınlarında arkadaş filan... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Yakın arkadaşlarım hepsi mekanikçi bi kendim deniyim bakalım olmazsa yardım alırız Yaparım die düşüyorum ama ; olmadı yakarız
akg Katılımcı Üye Katılım 21 Kas 2014 Mesajlar 466 Puanları 56 Yaş 43 16 Haz 2015 #15 http://leafboy77.com/index.php/en/h...on/card-akz250/1-mach3-usb-motion-card-akz250
Konu Sah emre.demir Üye Katılım 15 Haz 2015 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 36 16 Haz 2015 #16 tekrardan merhaba arkadaslar; sımdı yukardaki pdf dosyasına göre bişeler yapıyorum sormak istediğim bnm sistem internal supply mı yoksa extenal supply mı?
tekrardan merhaba arkadaslar; sımdı yukardaki pdf dosyasına göre bişeler yapıyorum sormak istediğim bnm sistem internal supply mı yoksa extenal supply mı?
Konu Sah emre.demir Üye Katılım 15 Haz 2015 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 36 16 Haz 2015 #17 birde step i sürücüye bagladım sürücüyünün pul ve dır cıkışlarınıda kontrol kartına bagladım(xd xs ve dc5v girişlerine) şimdi sürücüden cıkan gnd ve v+ çıkışı var bunu direk güç kaynağına mı bağlıyacam?
birde step i sürücüye bagladım sürücüyünün pul ve dır cıkışlarınıda kontrol kartına bagladım(xd xs ve dc5v girişlerine) şimdi sürücüden cıkan gnd ve v+ çıkışı var bunu direk güç kaynağına mı bağlıyacam?
Konu Sah emre.demir Üye Katılım 15 Haz 2015 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 36 16 Haz 2015 #18 bu adamınkı gibi yaptım 0.52 sn de gösterio
Konu Sah emre.demir Üye Katılım 15 Haz 2015 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 36 17 Haz 2015 #19 An itibari ile kabloları bağladım. Teşekkürler Herkese kolay gelsin
Konu Sah emre.demir Üye Katılım 15 Haz 2015 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 36 19 Haz 2015 #20 Tekrardan merhaba yardım edecek/eden arkadaşlar Dediğim gibi bağlantıyı kurdum enerji verdim FAKAT; 2 sürücü yeşil ışığı yanarken 1 tanesi kırmızı ışık yandı ve o motor çalışmadı.! Birisi normal çalışırken diğeride çalışırken baya zorlandı Sebep ne olabilir?
Tekrardan merhaba yardım edecek/eden arkadaşlar Dediğim gibi bağlantıyı kurdum enerji verdim FAKAT; 2 sürücü yeşil ışığı yanarken 1 tanesi kırmızı ışık yandı ve o motor çalışmadı.! Birisi normal çalışırken diğeride çalışırken baya zorlandı Sebep ne olabilir?