Herkese selamlar.... Yapmayin..boyle olmaz.. sokaktada konusmayip senin sokagindan gecemem diyenler var sonra bisileri birilerine atip karsilik olarak tas mermi bisiler atiyolar.. konusarak cozemeyeceksek nasil cozelim.asenyurt kardesim bu yazdiklarim senin icin degil sakin uzerine alinma.genel olarak yazmak istedim. yazisma ortaminda iletilerimiz yanlis anlasilabilmekte.. bu nedenle bisileri yazdiktan sonra hemen yayinlamak yerine bir kenara yazip araya biraz zaman koyup tekrar okumak ve yazdiklarimiz icin empati kurmak gerekiyor.. ozellikle forum ortaminda diyologlara dikkat etmek lazim.. bilmeyenler sormaktan cekiniyo bilende bir gomlek ustunmis gibi cevap verdimi olmuyo. Bilgi paylasilmaktan kaciniliyor. cevap bide ya bu muydu gibi oldugunda, karsi tarafi uzebiliyor.. benim bildigim yuz yuze gorusme firsati bulamadigim ama artik foruma girmeyen veya konulari bildigi halde cevaplamayan cok arkadasimiz var.. lutfen bir birimize gerecek sekilde cevaplar vermeyelim bu tip seylerin bizim kulturumuze uymayan şeyler diye dusunuyorum... konuya donecek olursak olumlu veya olumsuz bir netice aldiysak sayfa sayisinda sikinti yok..
ee motorlarda secilmisss... bundan sonra ne yapicaz onu konusalim agalar...
Cemal bey kardesim ben yine yineleyim cizimde elimden geldigince yardimci olurum atolyemde var atolyede acik bufe sikinti yok istedigin zaman gel..asenyurt bey kardesim lutfen sende senin konuna bida yazmam deme sendede cok cevherler var bizi senden mahrum birakma.. ayni sekilde sanada yazdimci olabilecegim bisi olursa ne gerekiyorsa yaparim....