Rica ederim aklıma geldi paylaşayım dedim hertz 2.2kwlık düşündüm fakat fanın motor miline baglı olması arel içinde geçerli beni rahatsız etti yüksek devirlerde ses düşük devirlerde ısınma
@KAZIMUGUR abim deginmişti bu konuya yanlış hatırlamıyorsam. Hsd diycem ama oda aynı mantık bazılarında fan motor milinden ayrı sanırım çin malı replica hsdler var gayet sessiz geldi bana
Bu arada bi abimizden yeni motorlar gelecek onun için kart olarak akz250 usb breakout card tercih etmeyi düşünüyorum bu konuda fikri olan arkadaşlar yazarsa bilgi sahibi oluruz tabi bunun bir üst versyonuda var 1mhz işlemci hızı olan. Şimdi bazı arkadaşlar ne gerek var o hızlara zaten sürücüler ve mach 3 200khz'a kadar destek sunuyor diyebilir. Haklılarda bu konuda bence ama yapıldıgına göre böyle bir ürün bir şekilde o hızı motorlarada yansıtmanın yöntemi vardır heralde . Biraz konudan konuya atlıyoruz kusura bakmayın arkadaşlar ve konu sahibi arkadaşımız ama herşey için ayrı başlık açmakta biraz çekingen davranıyorum çünkü bazıları mantıksız gelebilir veya paylaşılmış olabilir her ne kadar forumu sürekli araştırsakta çok fazla şeyi gözden kaçırıyoruz.