MDF ve benzer ahşap bazlı malzemede bu frezeleri denediniz mi?
İsterseniz "CNC için kesici uçlar (Hangi malzemeye hangi uç, nerden alınır, fiyatlar...)" konusunda da bu bilgiyi paylaşın. Benzer gereksinimleri olanlar ilk önce o konuya bakacaktır.
Tebrikler
Makina ,kesim şöyle mi olsun burası böylemi olsun derken ilerleme çok iyi.
Bizimkilerin pek böyle videosu olmazdı o yönden de güzel olmuş.
İlk ana parçaları keserken pleksi neyle tutturuldu?
yapıştırırken enjektördeki cl mu? pileksiyi erittiği için enjektörde nasıl sağlam durmuş
Çok teşekkür ederimÇok güzel paylaşım olmuş emek harcanmış değmiş
Arkadaşlar ne arıyorsam forumda buluyorum bu seferde benim bi katkım olsun istedim.
Makine ağaç işlerken çok toz çıkardığı için bu parçayı mecbur yapmam gerekli idi.Gayette güzel ve en önemlisi taş gibi sağlam oldu, tak çıkar şeklinde ve neodyum mıknatıs kullanarak bunu yaptım misss miss
kullandığım malzemeler 8mm plexiglass, yine plexiglass aldığınız yerde bulunan kloroform isimli ilaç bu plexiyi yapıştıran tek ve en sağlam ürün, nalburdan yer süpürme fırçasının kafa kısmı bu kadar..
Toplam maliyet 100 tl anca tutmuştur.
PPRC İSE ERİMEZSu borusu eterle eriyor mu
Ben direkt dakotaya delik açtım, süpürgeyi de 4 parçaya bölüp yanlarına yapıştırdım. Dakotanın bir deliği tam spindle halkası genişliğinde sıkı geçiyor. Dakota da esnek zaten. Üstünede folyo sardım, süpürgein telleri arasındaki boşluklardan hava kaçmıyor.
Merak ettiğim bir şey var. Su borusu eterle eriyor mu? Pleksi ile arasına sanırım eter sıktın, eter boruyu eritip yapışmasını sağlıyor mu? Sonra yapıştırıcı ile sağlamladın.
ısıl işlemle eritip kaynatmak lazım yada sağlam pcv yapıştırıcılarla
ısıl işlemle eritip kaynatmak lazım yada sağlam pcv yapıştırıcılarla
üstad bunu kastetmiştik, yakarak eritme değil. Elbette pvc yapısı gereği ısı ile zararlı gaz çıkarır buna karşı önlemler almak lazım tabiki, ama tesisatçı ustalar bu duruma pek aldırış etmiyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?