merhaba arkdaşlar
şimdi sizin işleyiceginiz malzemeleri tam bilmiyorum ne işlersiniz ancak mdf sorun olmaz ben yeni bir tezgah tasarlıyorum bunda kızıl işliyecem,sarı alüminyum falan..
bu suandeki imalatım bu tezgah 3mm ve 5mm sacdan imal edildi isterseniz size kesilmiş proje halinde veririm,sorun degil.bu resimdeki tezgah dıştan 2100x1500 işleme kapasitesi 1750x1300mm dir.bu resmdeki bu resimdeki tezgah 20 mm sacı plasma ile kesecek yani cncplasma tezgahı birkac eksikleri var onumuzdeki hafta calışır halde resim ve video paylaşırım.
şimdi sizin işleyiceginiz malzemeleri tam bilmiyorum ne işlersiniz ancak mdf sorun olmaz ben yeni bir tezgah tasarlıyorum bunda kızıl işliyecem,sarı alüminyum falan..
bu suandeki imalatım bu tezgah 3mm ve 5mm sacdan imal edildi isterseniz size kesilmiş proje halinde veririm,sorun degil.
bu tezgah aşşagıdaki gibi malzelerin birleşmesinden oluşuyor tezgahı hazır hale getirmek için sadece kaynak makinası+m5+m6 kılavuz+birkac ufak takım yeterlidir(tornavida gurbacık gibi)bu resimdeki tezgah dıştan 2100x1500 işleme kapasitesi 1750x1300mm dir.bu resmdeki bu resimdeki tezgah 20 mm sacı plasma ile kesecek yani cncplasma tezgahı birkac eksikleri var onumuzdeki hafta calışır halde resim ve video paylaşırım.