KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 4 May 2016 #11 c.berkan' Alıntı: kramiyer dişlileri vidalı mil kadar hassas olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Taşlanmış krameyerler hassas oluyor diye biliyorum. Taşlanmış olduğu için boşluksuz oluyor diye biliyorum
c.berkan' Alıntı: kramiyer dişlileri vidalı mil kadar hassas olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Taşlanmış krameyerler hassas oluyor diye biliyorum. Taşlanmış olduğu için boşluksuz oluyor diye biliyorum
elektrikçicüneyt Profesyonel Üye Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 3,699 Puanları 1,306 Yaş 48 Konum kocaeli 4 May 2016 #12 KAYSERİ' Alıntı: Taşlanmış krameyerler hassas oluyor diye biliyorum. Taşlanmış olduğu için boşluksuz oluyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Taşlanmış derken kastınız ne dir?Kramiyer dişli alırken taşlanmış kramiyer demek mi gerekiyor yoksa kramiyeri alıp taşlatmak mı gerekiyor?
KAYSERİ' Alıntı: Taşlanmış krameyerler hassas oluyor diye biliyorum. Taşlanmış olduğu için boşluksuz oluyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Taşlanmış derken kastınız ne dir?Kramiyer dişli alırken taşlanmış kramiyer demek mi gerekiyor yoksa kramiyeri alıp taşlatmak mı gerekiyor?
KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 4 May 2016 #13 c.berkan' Alıntı: Taşlanmış derken kastınız ne dir?Kramiyer dişli alırken taşlanmış kramiyer demek mi gerekiyor yoksa kramiyeri alıp taşlatmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Krameyerlerde 2 tip var. Birisi taşlanmış birisi taşlanmamış. Taşlanmış olanlar su verilerek sertleştirilmiş oluyor daha zor aşınıyor ve taşlanarak pinyon ve krameyer alıştırılıyor birbirine bu şekilde hassas oluyor.
c.berkan' Alıntı: Taşlanmış derken kastınız ne dir?Kramiyer dişli alırken taşlanmış kramiyer demek mi gerekiyor yoksa kramiyeri alıp taşlatmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Krameyerlerde 2 tip var. Birisi taşlanmış birisi taşlanmamış. Taşlanmış olanlar su verilerek sertleştirilmiş oluyor daha zor aşınıyor ve taşlanarak pinyon ve krameyer alıştırılıyor birbirine bu şekilde hassas oluyor.