prontobasso
Üye
Şimdi üzüldüm bak dert oldu bana, şu aşağıda gönderdiğim linki incele, ingilizcen var mı?
Bu linkte şu ana kadar benim en güvendiğim cnc tasarımının açıklaması var,
adam planlarını paralı satıyo 20 dolar fiyatı ama planlar çok iyi açıklanmış ve sadece tornavidayla vida sıkmayı bilsen bile anlarsın planları.
momus CNC | benchtop DIY router plans | machine specifications
bu link ise bu planlara bağlı kalarak yapılan cnclerin tartışıldığı forum başlığı toplam 153 tane konu açılmış.
Momus Design CNC plans
Bunları oku eğer aklına yatarsa planları satın al ebay üzerinden. makinanın toplam maliyeti 600-700 lirayı geçmez malzemeleri nerden alacağını bildikten sonra ve evde bu paralara yapılabilecek en rijit makinayı yapmış olursun.
takıldığın yer olursa sor
Bu linkte şu ana kadar benim en güvendiğim cnc tasarımının açıklaması var,
adam planlarını paralı satıyo 20 dolar fiyatı ama planlar çok iyi açıklanmış ve sadece tornavidayla vida sıkmayı bilsen bile anlarsın planları.
momus CNC | benchtop DIY router plans | machine specifications
bu link ise bu planlara bağlı kalarak yapılan cnclerin tartışıldığı forum başlığı toplam 153 tane konu açılmış.
Momus Design CNC plans
Bunları oku eğer aklına yatarsa planları satın al ebay üzerinden. makinanın toplam maliyeti 600-700 lirayı geçmez malzemeleri nerden alacağını bildikten sonra ve evde bu paralara yapılabilecek en rijit makinayı yapmış olursun.
takıldığın yer olursa sor