hamzabucak
Üye
Zorunda kaldım diyorum arkadaşlar çünkü. 550 x 550 x 170 mm ebatındaki hobby cnc için anlaştığım izmirli arkadaş 3950 tl dediği fiyatı akşama 5000 tl yaptı. kendisine beni başka birisi ile karıştırğını anlatmaya çalıştım ama nafile. bende yıllar önce aldığım teknik resim derslerinden ve mekanik tecrübemden yararlanma vaktinin geldiği kanısına vardım arkadaşlar. Nihayet yola çıktım cnc yapımı için. bu yolda sağolsun konya kuludan meslek lisesi öğretmeni bir arkadaş önce cnc kontrol kartını sattı. sahibinden üzerinden sonra sorduğum sorulara cevap vermek istemedi. araştır kardeşim dedi. ve daha bir sürü tatsız konuşmalar. bende iade ettim kartını zaten beni yanlış bilgilendirmiş sattığı kart hiç bir işe yaramayacakmış. Uzun lafın kısası bu yolda başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. daha bir sürü hikaye... neyse arkadaşlar şu an 2300 x 2100 x 1000 mm ebatlarında bir cnc yapmaya başladım. daha öncesinden kullanımı ile ilgili bir bilgim olmayan bu makineyi inşallah sizlerle beraber çalıştıracağımı ümit ediyorum arkadaşlar. Kullandigım malzeme ve fiyatlarını sizlerle paylaşacagım belki bir işe yarar arkadaşlar.