Arkadaslar Merhaba.Bir cnc tezgahı var.Komşumuz alırsanız diye bize geldi. Mekanik aksamı tamam. Elektronık surucu vs sız yaparsanız alalım dedi.Yapan kişi içinden bazı parcaları felan sökmüş,tekrar yaparım diye yarım bırakmış Öylece kalmış Bir köşeye koymuşlar uzun zamandır bekliyormuş.3mt*1.5mt boyutlarında,mekanık aksamı ıyı olan,vakumla parca tutmayı saglayan sistemi,ve pc'si olan bır cnc tezgahı var.Gıttım baktım.CNC 'nın 3 adet (x-y-z)servo motoru ve suruculerı mevcut.Daha onceden calıstırılmıs parca ıslenmıs,yapmıs oldukları numunelerı felan gosterdıler.(Alımınyum,tas-ve sunta)
,"Balık sırtı yapmada sorun varmıs"felan diye bişeyler söylediler tam anlayamadım.Bu cnc nın bıraz yavas oldugunu Bununda motordan kaynaklandıgını,eger motoru alınırsa bu sorununda ortadan kalkacagını vs soylendı.
Sizlere sormak ıstedıgım;
bu tezgaha 8000 euro ıstıyorlar fıyatı nasıl?
Servo motorlarından cıkan kabloların (soketlerın) takıldıgı kare seklınde bır parca sanırım elektronık kart eksık.Elektronık kısmı bıze ne kadara mal olur?
Bu CNC sizce alınırmı? Odemeyıde 3 yıl ıcerısınde parca parca yapacagız.
Bu konuda kıymetlı Fikirlerinizi bekliyorum.
,"Balık sırtı yapmada sorun varmıs"felan diye bişeyler söylediler tam anlayamadım.Bu cnc nın bıraz yavas oldugunu Bununda motordan kaynaklandıgını,eger motoru alınırsa bu sorununda ortadan kalkacagını vs soylendı.
Sizlere sormak ıstedıgım;
bu tezgaha 8000 euro ıstıyorlar fıyatı nasıl?
Servo motorlarından cıkan kabloların (soketlerın) takıldıgı kare seklınde bır parca sanırım elektronık kart eksık.Elektronık kısmı bıze ne kadara mal olur?
Bu CNC sizce alınırmı? Odemeyıde 3 yıl ıcerısınde parca parca yapacagız.
Bu konuda kıymetlı Fikirlerinizi bekliyorum.