Eğitim programlarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz, ne yazık ki İstanbul için sadece Anadolu yakasında (Ataşehir ofisimizde) eğitimler düzenlenmektedir. Eğitimlere gelen misafirlerimizin Codesys'i bildiğini varsayıyoruz, bu yüzden TwinCAT eğitiminden önce Codesys eğitimi almanızı öneririm.
Codesys, IEC 61131-3 standartlarına uygun olarak 6 farklı programlama dilini destekliyor. Dolayısıyla bu dillerden birini biliyorsanız TwinCAT'e kolayca adapte olabilirsiniz ve bizden alacağınız eğitim sizin için yeterli olacaktır.
Codesys, IEC 61131-3 standartlarına uygun olarak 6 farklı programlama dilini destekliyor. Dolayısıyla bu dillerden birini biliyorsanız TwinCAT'e kolayca adapte olabilirsiniz ve bizden alacağınız eğitim sizin için yeterli olacaktır.
@berkcanberk Bey orta seviye Siemens ve ileri seviye delta kullanıyorum omronda birkaç ufak proje yapmışlığımda var. Ladder ve FBD programlıyorum Siemens eğitimini ilk aldığım zamanlar STL dilinidee öğrenmiştik ama kullanmayalı uzun zaman oldu.
Ek olarak Ataşehir ofisimizde alacağınız ücretsiz TwinCAT eğitimleri ile rahatlıkla Beckhoff kullanabilecek bir seviyeye gelebilirsiniz. Eğitim ve türkçe dökümanlar için mail atarsanız yardımcı olabilirim.
Merhabalar,
Rica etsem dokümanları bana da mail atabilir misiniz ? erkuthan.dogan@gmail.com
Mail tarafıma ulaştı.Teşekkür ederim ilginiz için.
İyi çalışmalar dilerim.