Amerika başkanı da Temmuzda biter diyorErdoğan'dan 'Salgın ne zaman bitecek?' sorusuna cevap
Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki hafta ile birlikte önemli bir eşiğin aşılacağının beklendiğini belirterek "Ramazan Bayramı'nda bütün milletçe çifte bayram yapacağımızı umut ediyoruz inşallah" dedi
Sanırım önümüzdeki ay, korona sürecinde gelecek olan veriler olumlu olursa tedbirler bayramda biraz gevşetiliyor.
Ama bizim milletin gözünde korona süreci anında biter bence. Çünkü;
iki haftadır sokağa çıkma yasağı var. Cumartesi günleri, öğleden önce önümdeki 3er şeritli bulvardan dakikada ortalama 5 taşıt geçti. Pazar günleri öğleden önce ise dakikada bir bile zor.
İnş. havanın ısınmasının dedikleri gibi ciddi etkisi olur umudundayım.
tamam abicim sende haklısın da yalnız dikkat edersen bu adamlar he türlü haşeratı hayvanı yiyorlar domuzu felan geçtim bunlar hamile kadınların aldırdığı çocukları cenin yiyiyorlar bunlar normal değil bize göre..
mesela geçenlerde salgın diye bir film izledim bu corona virüsüne benzer birşey orda hatsalığın kaynağını nerden çıktığını araştırıyor doktorlar en sonunda yarasadn domuza geçiyor o domuzu restoran da pişirmeye hazırlarken insan geçiyor ordan yayılıyor hastalık....
izlemenizi tavsiy ederim....
Çin aşısı olmanızı tavsiye etmem. Yanlış anlaşılmasın bu çin ile alakalı değil. Çinliler siyonistler tarafından kullanılıyor olabilir. zaman gösterecek.Peki o zaman (şu anda Türkiye'de uygulanan Çin üretimi) Sinovac aşısı, koronavirüs mutasyonu olan Güney Afrika, Brezilya ve İngiltere varyantlarına karşı etkilimi? Önümüzdeki süreçte bunu nasıl atlatacağız?
3.02.2021= 2.492.977 vaka 26.237 vefat.Dostlar merhaba. Malumunuz bir bilinmezlige dogru gidiyoruz. İnananı inanmayanı, abartanı , umursamayanı.. konut kredisinde peşinatı düşüren ( ne alakaysa) reisi cumhuru...
Umarım bu başlık altında çok ķötü paylaşımlarımız olmaz ama gidişat hiç iyi değil maalesef...
19.03.2020= 191 vaka, 2 vefat
26.03.2020= 2433 vaka, 59 vefat
27.03.2020= 3629 vaka 75 vefat
01.04.2020=15679 vaka 277 vefat
04.04.2020=23934 vaka 501 vefat
05.04.2020=27069 vaka 574 vefat
06.04.2020=30217 vaka 649 vefat
19.04.2020=86.306 vaka 2.017 vefat
Maske ve el hijyeni konusuna lutfen önem verelim
çin, dünyada kimsenin yapamadığını yaptı. ülkesinin zenginliklerini siyonist bankerlere satmadı. siyonist sömürgesi olmadı. zaten başına gelen sıkıntıların ana sebebi bu.Çin neyi doğru yaptıda
3.02.2021= 2.492.977 vaka 26.237 vefat.
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet , hastalara acil şifalar dilerim.
Koskoca Türkiye'nin aşısını uretemeyen tıpta devrimcileri de Allah'a havale ederim. Ben eski kafayim ve Çin'in neyi sağlam çıkmışta aşısı iş görecek çok merak ediyorum. Olmam ailemede yaptirmam. Tv de g. Atıp oluyorum diyenlere de inanmıyorum. Çin'den bir halt olmaz. (Nokta)
çin, dünyada kimsenin yapamadığını yaptı. ülkesinin zenginliklerini siyonist bankerlere satmadı. siyonist sömürgesi olmadı. zaten başına gelen sıkıntıların ana sebebi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?