Ar-kur-Tek
Profesyonel Üye
Olayı ve soruyu tam anlamadım ??Ekli dosyayı görüntüle 81070
afaroz etmişler.
hemde yarım saatte. bu forumdan biri yapmış bence.
sen ne diyorsun @Ar-kur-Tek
Video kaldırılmış ki doğru bir karar Türkiye Sinovac aşısı getirdi ilk dünya da 3.faz çalışmaları bitmemiş Türkiye gibi bir kaç az gelişmiş ülke de 3.faz çalışması yapıldı
Bu hipokrat yemini yapmış zatı muhterem zamanında:Bizim getirdiğimiz aşı dünyanın en iyisi Çin aşısı olması sizi yanıltmasın koruyuculuğu kanıtlanmış bir aşı diğer aşılar bizim getirdiğimizden hem ucuz hem de bu kadar iyi değil diyerek bir algı oluşturmuştu şimdi anlaşılıyor ki Sinovac aşısı(2 doz yaptırdığı halde)olan la aşı olmayan arasında hemen hemen hiç fark yokmuş komşum yaşlı olduğu için sinovac yaptırmış ve geçenler de antikor testi yaptırmış ve aşı olmayanla hemen hemen aynı seviyede antikoru varmışHipokrat yemini etmiş Doktor o çakma aşı olsaydı kesin ölür çok temaslı çünkü yani güvenilir.
yanlış bilgilendirilmiş olmalı ama Biontech ve Turkovac etkili ve güvenli.Video kaldırılmış ki doğru bir karar Türkiye Sinovac aşısı getirdi ilk dünya da 3.faz çalışmaları bitmemiş Türkiye gibi bir kaç az gelişmiş ülke de 3.faz çalışması yapıldı
Bu hipokrat yemini yapmış zatı muhterem zamanında:Bizim getirdiğimiz aşı dünyanın en iyisi Çin aşısı olması sizi yanıltmasın koruyuculuğu kanıtlanmış bir aşı diğer aşılar bizim getirdiğimizden hem ucuz hem de bu kadar iyi değil diyerek bir algı oluşturmuştu şimdi anlaşılıyor ki Sinovac aşısı(2 doz yaptırdığı halde)olan la aşı olmayan arasında hemen hemen hiç fark yokmuş komşum yaşlı olduğu için sinovac yaptırmış ve geçenler de antikor testi yaptırmış ve aşı olmayanla hemen hemen aynı seviyede antikoru varmış
hocam isteyerekmi oldun yoksa zorunlumu tuttular.Dün biontech ilk aşımı oldum.
Valla faydasını zararını bilmiyorum ama iki gündür sol kolum odun gibi sanki 100 kilo gibi ağır bir hiss var şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?