Zorlamanın kibarcasi diyorsunuz yani.sadece aşısızlardan istemelerinin bir nedeni; onları aşı yaptırmaya karşı özendirmek, aşısız kalmaktan caydırmak veya aşılanmaya doğru, onları bu testleri aşılılardan düzenli istenmediği için (merakla ve gönüllü yaptıran aşılılardan ayrı olarak) bu yöne doğru yönlendirmek amaçlıdır.
Bir kısım profesorde bu varyantların sebebinin aşılar olduğunu söylüyor. Üstelik bu söylemleri hastalık daha dünyada yok iken genel anlamda yapılmış açıklamalar.Brezilya ya gidince varyant bir çeşit İngiltere gidince başka bir varyant Hindistan a gidince başka bir varyant oluyor ve her yeni varyant eskisinden daha tehlikeli!
Ustam kendi isteğimle oldum evet ama çocuklar okula gidiyor.hocam isteyerekmi oldun yoksa zorunlumu tuttular.
Biontech güvenli aşılar varyantlara neden olmaz aşısızlar nedeni cahil cahil aşı karşıtlığı yapmayın yakında aşı karşıtlarına cezalar yağarsa şaşırmayın.
vakalar veya ölümler aşı olmayanlarsa bana söyleyin.* Sizlere aşı programımız başlarken "tünelin ucundaki ışık göründü" demiştim. "Bugün tünelin çıkışı görünüyor" diyebilirim. Son 4 haftada vaka sayılarındaki artışın özellikle aşı olmamış kişilerden kaynaklandığını ifade etmiştim.
* Bugün itibarıyla aktif vakalarımızın yüzde 81'i tam aşılı olmayan kişilerdir. Yani 500 bine yakın olan vakamızın yüzde 81'i tam aşılı olmayan kişilerdir. Hastanede yatan hastaların yüzde 90'ını da aşı olmayanlardır. Vefat eden vatandaşlarımızın yüzde 90'ı ya hiç aşı olmamış ya da aşıları eksik kişilerdir.
kaynak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?