confickerbelasi
Profesyonel Üye
varyant daha bulaşıcı olabilir fakat daha öldürücü değil .*Virüs geçen seneki halinden daha bulaşıcı ve zarar verici. (Varyant)
Bunun sebebini sağlık bakanı açıklamış burada:vakalar veya ölümler aşı olmayanlarsa bana söyleyin.
neden geçen sene aynı vakitte vaka ve ölüm sayısı daha az.
geçen sene aşılı az, az vaka azdı.
bu sene aşılı çok, çok vaka var.
buna cevap verin.
Bu hastalık ilk çıktığından beri ingiltere varyantı,Brezilya varyantı ve en son Hindistan varyantı oldu ilk virüsle bu varyantların virüsleri bulaşılıcılık ve öldürme olarak çok daha güçlüler ama bazı kalın kafalılar yok kısırlık yapacak yok bir işe yaramıyor yok Bil Gates insanlara çip takacak diye bu aşıyı olmadığı gibi insanları da aşı olmaması konusunda ikna etmeye çalışıyor hal böyle olunca bu yeni varyantlar da aşı olmayanları hasta ediyor ve çoğunu öldürüyor BAKIN YUKARDA DA YAZDIM:Aşı olan bir akrabam Delta varyantı ve hastalığı evinde atlattı eğer aşı olmasaydı hastaneye yatacaktı belki komaya girecek ve uyanamayacaktı ama evinde 17 gün kalıp artık negatif oldu.* Sizlere aşı programımız başlarken "tünelin ucundaki ışık göründü" demiştim. "Bugün tünelin çıkışı görünüyor" diyebilirim. Son 4 haftada vaka sayılarındaki artışın özellikle aşı olmamış kişilerden kaynaklandığını ifade etmiştim.
* Bugün itibarıyla aktif vakalarımızın yüzde 81'i tam aşılı olmayan kişilerdir. Yani 500 bine yakın olan vakamızın yüzde 81'i tam aşılı olmayan kişilerdir. Hastanede yatan hastaların yüzde 90'ını da aşı olmayanlardır. Vefat eden vatandaşlarımızın yüzde 90'ı ya hiç aşı olmamış ya da aşıları eksik kişilerdir.
kaynak
Bu saçmalığı nereden uydurdunuz şuan ki varyant Hindistan da çıkan Delta varyantı Hindistan da bundan bir kaç önce günde bir kaç bin kişi ölüyordu hiç mi haber izlemediniz?Hindistan da insanların ölülerini yakmak için odun bulunamıyordu senatoryumların önünde kuyruklar vardı ölen akrabalarını yaktırmak için:varyant daha bulaşıcı olabilir fakat daha öldürücü değil .
kolu çok ağrıtıyor ama İsrail %60 dan fazla vatandaşını biontech aşısı ile 2 doz aşılamış ve şimdi 3.doz aşı yapmaya başlamışDün biontech ilk aşımı oldum.
Valla faydasını zararını bilmiyorum ama iki gündür sol kolum odun gibi sanki 100 kilo gibi ağır bir hiss var şimdilik.
Farkındayım ama bilerek yazdım çünkü bir akrabam dan duydum kendisi emekli arkadaşıyla sohbette aşı konusuna gelmişler dama:Ben aşı olmayacağım aşı kısırlık yapıyor demiş akrabam da:Torun sahibi adamsın kısırlıkla ne işin var git aşını ol demiş Güneydoğu anadolu da aşı olma oranı düşük nedeni o bölgedeki insanlara biri:bu aşı kısırlık yapıyor demiş insanlar aşı olmaya gitmiyor şimdi bu bölgede heryer kırmızı ve insanlar bu hastalıktan dolayı ölüyor bunu söyleyip yayan yalancı kalın kafalı değil mi?Başka insanların hayatına sebep olmuyor mu?"
Alman doktor: Delta varyantı daha bulaşıcı ama daha az öldürücü
Alman doktor Burkhard Rodeck, Delta varyantının diğer koronavirüs varyantlarına nazaran daha bulaşıcı olmasına karşın onlara göre daha az öldürücü olduğunu söyledi."
https://www.dw.com/tr/alman-doktor-delta-varyantı-daha-bulaşıcı-ama-daha-az-öldürücü/a-58127332
diğer varyantlar ülkemizde yok. ülkemizde olmayan varyant doğal olarak öldürücü olamaz. değilmi. İstatistiklere de etki olmamaz. doğru değilmi.
"Kalın kafalı" tanımlaması hoş olmamış.
Sayın @peugeot98Bakın karatay ne demiş burada
Koronanın aşısı olmaz ..burada
@Ar-kur-Tek @elektrikçicüneyt
Üstteki mesajın yeni linki burası.Link değişmiş
@Ar-kur-Tek @kesmez @elektrikçicüneyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?