crouzet gn 8413

devil190795

Katılımcı Üye
merhaba

arkdaslar bır posetleme shnik makınamızda ısı problemi var rezistans saglama kabloları saglam ısı bır nokda dan sonra dususe geciyor max 230 derece 180 dereceye gelınce 150 dereceye kadar kendılıgınden dusuyor sonra bır sure bekledıkden sonra tekrar ısınmaya baslıyor sebebi nedir acaba yardımcı olurmusunuz

Termostat yok mu, değeri yanlış olmasın? Bildiğin gibi açıkladığın işi o yapar.

var tabıkıde fakat o sıcaklıgı dogru verıyor ısının dustugunu gozlemlıyorum baska bır ısı olcerle gercekten ısı dusuyor

termokubl'ları kontrol ettinizmi?

boyle bır parcadan beslenıyor

Ekli dosyalar

• 73152.jpg
    73152.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 9
Resimdeki SSR röleden elinizde başka varsa değiştirmeyi deneyin.
Plastik enjeksiyon makinelerinde sıcaklıklar dengesizleştiğinde ya SSR arızası ya termokubl ya rezistans yada (emko termostat kullanıyordum) bunlardan birinden kaynaklı arıza çıkıyordu.

elimde yok ama buda aynen oyle plastık poset kesme kısmında ıslem yapıyo pıston basıyor ısı estkısı ile kesiyor fiyatları nekadar acaba bilginiz vamı

sizin bahsettiğiniz makinelerdende vardı ağızlı bir cihaz pedala basınca ağız kapanıp iz yerinden kesim yapıyordu. kesim yaparkende poşetin kenarına ----------------- iz bırakıyordu
25 gibi rakamlardan başlayıp yukarı doğru çıkar tedarikçiyle görüşmeniz faydalı olur.Yada aynı makineden başka varsa ondan söküp deneyiniz.

tesekkur ederim ilginiz için termokulp un dıbınde oksıtlenme olmus sanırım bıraz temızledım duzeldı suanda

Forum istatistikleri

Konular
130,305
Kullanıcılar
453,568
Son üye
mertr1907

Yeni konular

Geri