CU320 Değişimi

Katılım
24 Eki 2016
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba,

Sistemde çalışan CU320 2 Ayrı Double Control Module ile çalışıyor. Bu Control moduller de 2 şer motor kontrol ediyor.

Sistemde bir bariyer ile operatör işlem yaparken Safety'i kesiyoruz. Bariyerden çıkıp butonla Safety'i kesip motora enable veriyoruz. Fakat 1 Double Control Module'e bağlı olan motorlardan 1 tanesinin günde 1 2 kere Enable'ı aktifleşmiyor. Tuhaf olan diğer motorun enable'ının gelip hareket ettirilebilmesi. Ve bu durum her seferinde bu 4 motor arasında değişiyor. Sabit motor yok sabit Double Control Module yok. Bizde CU değişimi yapıp denemeye karar verdik fakat bunu nasıl yapacağız sadece üstündeki kartı diğerine takıp enerji versek çalışır mı ne yapmak gerekiyor?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Anladığım kadarıyla 1 adet CU320-2 , iki adet double motor modulü ve 4 motor var.

safety sistem, plc ye oradan da haberleşme üzerinden mi CU 320-2 ye ulaşıyor?
yada emniyet rölesi mi var?
yada CU 320-2 nin dijital terminallerine mi giriyor ?

bu arada cu320 nin üzerinde memory kart var. bu kart ile yeni bir kontrol ünitesine programı aktarabilirsin. (ekranın arkasında)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…