Cv de tüm stailarımı yazayımmı

Arkadaşlar cv hazırlıyorum her sene farklı bi yerde staj yapmıştım farklı şeyler göreyim gözüyle ve daha önceden hem 3 ay çalışıp ertesi sene aynı yerde staj yaptığım yerde çalışmayı düşünüyorum uygun görülürse ancak stajı bu sene bir yazılım şirketinde yaptım bu seneki bu staj farklı yerde yapmam cvde sıkıntı yaratırmı belirteyimmi bunu ?
Lise 2 3 Üni 1 2 hepsi farklı şirket ancak üni 1 e staj yaptığımın yerde bir önceki sene 3 ay çalışmıştım

cvde bir sıkıntı yaratmaz ama keşke bir alanda kendinizi çok daha iyi yetiştirseydiniz stajda bence önemli bu.

cvde bir sıkıntı yaratmaz ama keşke bir alanda kendinizi çok daha iyi yetiştirseydiniz stajda bence önemli bu.

ögrencilik zamanında hangi alanda uzmanlasman gerektigini pek kestiremiyorsun, bana göre stajını farklı alanlarda yapıp hangısıne kendini daha yakın görüyorsan ona göre bir tercih yapmak daha dogru

İse girdim arkadaslar bi sikinti yaratmadi sukur maasida iyi

ögrencilik zamanında hangi alanda uzmanlasman gerektigini pek kestiremiyorsun, bana göre stajını farklı alanlarda yapıp hangısıne kendini daha yakın görüyorsan ona göre bir tercih yapmak daha dogru
Ben lisede sectim soyleki elektrik tesisati ileri kumanda ve elektronik bobinaj derslerinde hepsini yaptim sevdimde ama elektronik cok daha cazip geldi yeni yeni seyler degisik cihazlar devreler derken elekteikten elektronik haberlesme bolumunde buluverdim kendimi neyse konuyu cok dagitmiyalim stajvyerlerini muhakkak yazmalisin bence.

bir otomasyon şirketi ben pano kısmına girdim zamanla sözlerini tutarlarsa plc yede yavaş yavaş giris yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…