cx-one kurulum hakkında

taner74

Guest
ben sadece elimdeki cpm1a modeli plc yi programlamak istiyorum.cx-one programının kurulum dosyasında bir sürü program var.cx-programer+cx-simulatör den başka program yüklemem gerekiyormu ? bu ikisi yeter mi?

bu ikisi yeterli ama ..cpm serisi plc için yazdığın programı cx-sim ile simüle edmezsin..cpu modelin en az cj veya cs seri olması lazım cx-sim sadece bunları destekler..cpu modelini cj veya cs den birini seç programını bitir simüle et sonra cpm ye çevirirsin

kolay gelsin arkadaşlar ben omron cx one programını bilgisayara yükleyemiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Elimde programı var yüklerken hata veriyor.Yardımınızı bekliyoru şimdiden teşekürler

ne gibi sorunla karşılaştığnızı açıkça yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.ben kurarken net framework ile ilgili hata vermişti.bende en son sürümünü indirip kurdum.ve tekrar cx-one kurmaya çalıştım yine ona benzer bir mesaj çıktı ve çıkan pencerede "yes no" vardı bende "no" dedikten sonra kurulum başladı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar bende cx-one v4.0 var bunun açılışta istediği lisans numarasını bilen var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…