Haldun1 Katılımcı Üye Katılım 2 Nis 2013 Mesajlar 544 Puanları 56 Konum Ankara 18 Eyl 2018 #11 Sevgili Gönülyorgunu kardeş yazdıklarından alındım.Birşey kemirdiğimiz yok, Buzdolabı da yalamıyoruz. bilmeni isterim.Dinlenmeye ihtiyacın var ,biraz dinlen bence
Sevgili Gönülyorgunu kardeş yazdıklarından alındım.Birşey kemirdiğimiz yok, Buzdolabı da yalamıyoruz. bilmeni isterim.Dinlenmeye ihtiyacın var ,biraz dinlen bence
GND- Üye Katılım 12 Eki 2016 Mesajlar 505 Puanları 16 18 Eyl 2018 #12 Haldun1' Alıntı: Sevgili Gönülyorgunu kardeş yazdıklarından alındım.Birşey kemirdiğimiz yok, Buzdolabı da yalamıyoruz. bilmeni isterim.Dinlenmeye ihtiyacın var ,biraz dinlen bence Genişletmek için tıkla ... neden alındınız alınacak bir şey yoktur dinlenmeye değil ülkecek çalışmaya üretmeye ihtiyacımız var bizim...
Haldun1' Alıntı: Sevgili Gönülyorgunu kardeş yazdıklarından alındım.Birşey kemirdiğimiz yok, Buzdolabı da yalamıyoruz. bilmeni isterim.Dinlenmeye ihtiyacın var ,biraz dinlen bence Genişletmek için tıkla ... neden alındınız alınacak bir şey yoktur dinlenmeye değil ülkecek çalışmaya üretmeye ihtiyacımız var bizim...
Haldun1 Katılımcı Üye Katılım 2 Nis 2013 Mesajlar 544 Puanları 56 Konum Ankara 18 Eyl 2018 #13 Yaşım 57 ,seninki kaç bilmiyorum. Çalışmaya ihtiyacımız var ama karşımızdakini hakarete ,aşağılamaya gerek yok Saygılı olmak lazım. Aksi halde verilecek cevaplara katlanmanız gerekir
Yaşım 57 ,seninki kaç bilmiyorum. Çalışmaya ihtiyacımız var ama karşımızdakini hakarete ,aşağılamaya gerek yok Saygılı olmak lazım. Aksi halde verilecek cevaplara katlanmanız gerekir
Ar-kur-Tek Profesyonel Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 1,795 Puanları 756 Yaş 50 18 Eyl 2018 #14 Teknik bir forumda açılacak en son başlık açılmış. Forum yönetimi burada siyaset ve din konuşulmasına müsaade ederse insanlar birbirini kırmaya başlar ve herkes hızla forumdan soğur. Türkiye'de bu konularda hiç bir zaman usturuplu bir tartışma olmamıştır ve olmayacaktır. Ne öngörülerek teknik bir forumda bu başlık açıldı ve ne amaca hizmet edecek anlayabilmiş değilim?
Teknik bir forumda açılacak en son başlık açılmış. Forum yönetimi burada siyaset ve din konuşulmasına müsaade ederse insanlar birbirini kırmaya başlar ve herkes hızla forumdan soğur. Türkiye'de bu konularda hiç bir zaman usturuplu bir tartışma olmamıştır ve olmayacaktır. Ne öngörülerek teknik bir forumda bu başlık açıldı ve ne amaca hizmet edecek anlayabilmiş değilim?
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 18 Eyl 2018 #15 Konu siyasi olduğundan kapatılmıştır!