Konu Sah Reaksiyon Katılımcı Üye Katılım 27 Eki 2014 Mesajlar 313 Puanları 56 23 Ocak 2015 #11 @serkan_48 hocam bu uyari levhasi güzelmiş. Bende O.g odama mi assam Son düzenleme: 24 Ocak 2015
Vacip DENİZ Paylaşımcı üye Katılım 27 May 2010 Mesajlar 733 Puanları 106 Yaş 31 Konum Isparta/Eğirdir 23 Ocak 2015 #12 Biz daha çok fareler den çekiyoruz, özellikle kışın sıcak baraların üzerine uzanmayı çok seviyorlar malesef Ortalama yılda 2-3 fare mefta oluyor
Biz daha çok fareler den çekiyoruz, özellikle kışın sıcak baraların üzerine uzanmayı çok seviyorlar malesef Ortalama yılda 2-3 fare mefta oluyor
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 24 Ocak 2015 #13 Vacip DENİZ' Alıntı: Biz daha çok fareler den çekiyoruz, özellikle kışın sıcak baraların üzerine uzanmayı çok seviyorlar malesef Ortalama yılda 2-3 fare mefta oluyor Genişletmek için tıkla ... Eğitmezseniz olacağı budur, düzenli kursa gönderin Türkçe okuma yazma öğretin uzak dururlar! Eğitim şart deyip mesaj verelim
Vacip DENİZ' Alıntı: Biz daha çok fareler den çekiyoruz, özellikle kışın sıcak baraların üzerine uzanmayı çok seviyorlar malesef Ortalama yılda 2-3 fare mefta oluyor Genişletmek için tıkla ... Eğitmezseniz olacağı budur, düzenli kursa gönderin Türkçe okuma yazma öğretin uzak dururlar! Eğitim şart deyip mesaj verelim
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 24 Ocak 2015 #14 by lent' Alıntı: Eğitmezseniz olacağı budur, düzenli kursa gönderin Türkçe okuma yazma öğretin uzak dururlar! Eğitim şart deyip mesaj verelim Genişletmek için tıkla ... Abi Allah seni napsın bende ne yazıyo diye anlamak için 3 kez okudum kim eğitiliyorr... Allah senide güldürsün..
by lent' Alıntı: Eğitmezseniz olacağı budur, düzenli kursa gönderin Türkçe okuma yazma öğretin uzak dururlar! Eğitim şart deyip mesaj verelim Genişletmek için tıkla ... Abi Allah seni napsın bende ne yazıyo diye anlamak için 3 kez okudum kim eğitiliyorr... Allah senide güldürsün..