Aurora89 Üye Katılım 19 Ara 2018 Mesajlar 10 Puanları 1 11 Şub 2019 #1 Dahlender motorun ileri-geri/düşük-yüksek hızla çalışan PLC ve motor devresi gerekli yardımcı olunursa sevinirim.Kumanda devresi Microwin olması gerekli.
Dahlender motorun ileri-geri/düşük-yüksek hızla çalışan PLC ve motor devresi gerekli yardımcı olunursa sevinirim.Kumanda devresi Microwin olması gerekli.
memocan_55 Üye Katılım 7 Eki 2010 Mesajlar 164 Puanları 31 Konum Ankara 12 Şub 2019 #2 Bu üslupla kimse yardımcı olmaz sana. Önce sen bi yapmaya başla takıldığın yerde yardım iste.
Konu Sah Aurora89 Üye Katılım 19 Ara 2018 Mesajlar 10 Puanları 1 12 Şub 2019 #3 memocan_55' Alıntı: Bu üslupla kimse yardımcı olmaz sana. Önce sen bi yapmaya başla takıldığın yerde yardım iste. Genişletmek için tıkla ... Ben kötü bir üslupla istediğimi düşünmüyorum öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın başka türlü nasıl yazabilirim bu konuyu
memocan_55' Alıntı: Bu üslupla kimse yardımcı olmaz sana. Önce sen bi yapmaya başla takıldığın yerde yardım iste. Genişletmek için tıkla ... Ben kötü bir üslupla istediğimi düşünmüyorum öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın başka türlü nasıl yazabilirim bu konuyu