Selamın Aleyküm arkadaslar benim acil yardıma ihtiyacım var , kameranın kablosu zarar gördü bende kestim yeniden yapayım diye ama renkleri farklı çıktı nasıl baglamam gerekıyor içinden 6 kablo çıktı
Arkadaşlar yardımcı olabilirsen çok sevaba girersiniz bir iki saate kadar çözmeliyim bu sorunu yoksa çok sorun olucak benim için
Kamera kayıt cihazına takılan soketin uçlarını avometre ile elindeki uçları bip sesi ile ölç enazından hangi uç olduğunu tesbit edersin. Ölçtüğün her ucu kodlandır yaz karıştırmaman için.
Selamın Aleyküm arkadaslar benim acil yardıma ihtiyacım var , kameranın kablosu zarar gördü bende kestim yeniden yapayım diye ama renkleri farklı çıktı nasıl baglamam gerekıyor içinden 6 kablo çıktı Ekli dosyayı görüntüle 56394
Arkadaşlar yardımcı olabilirsen çok sevaba girersiniz bir iki saate kadar çözmeliyim bu sorunu yoksa çok sorun olucak benim için
Selamın Aleyküm arkadaslar benim acil yardıma ihtiyacım var , kameranın kablosu zarar gördü bende kestim yeniden yapayım diye ama renkleri farklı çıktı nasıl baglamam gerekıyor içinden 6 kablo çıktı Ekli dosyayı görüntüle 56394