Daikin klimam soğutmuyor

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bu bir dryer ama bu dryerin kompresörün basma hattında olmaması lazım. Dryerler likit hattına konur ve likit fazındaki gazı filtreler ayrıca nemini alır.
 
Evet usta var ayrıca lıkıt hattındada ufak tombul bışevar
 
Bu karlanma olayını onlar yaparmı
 
Tikanmis ise yapar. Bu cihaz daha once servis gordumu.? Bu dryer oraya nasil geldi orjinalindemi var?

Sacma bir durum kompresorun basma hattinds dtyer olmamali direk 4 yolluya gitmeli.
 
Aldıgım şerefsiz. Kılımacıydı
 
Bılıyorsunuz 6 aydan buyana uğraşıyorum. Durgun hıç kulanamadım
 
Kusura bakmayın boyle yazdım sızan özürdilerim. Vatandaş 1yıl garanti vermiştim ama hattı iptal etti
 
bu parça drayer degil buharlaştırıcıdır motora sıvı gaz girişini engeller aynı zamanda içinde ince bir tel filitre mevcut o filitre tıkanmış....satılan bir parça degil...ya başka bir motordan bulup degiştireceksiniz yada söküp içini saf alkol gibi bir malzemeyle çalkalayıp temizleyeceksiniz...klimanın içinde ki gazı boşaltıp parçanın iki ucundaki kaynak yerlerinden oksijen yardımıyla ısıtıp çıkarabilirsiniz....takarken gümüş alaşımlı bakır telle kaynatmanız lazım....kolay gelsin....
 
@usta murat

Dostum arkadaşımıza sordum bu parçanın emişte değil basma hattı üzerinde oldugunu soyledi. Özellikle yerini sordum kompresörün en üstünden çıkan hatta oldugunu söyledi. Anlam veremedim.

Evet sizin söylediğiniz emiş hattında olur emiş hattı ise aşağıdaki resimde de görebildiğimiz gibi zaten ayrıdır. Resim temsilidir. Soldaki emiş hattıdır. sağdaki üstteki basma hattıdır.

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…