Şimdi bu işi yapacak iyi bir elektrikçi bulacağım lakin merak ettiğim bir diğer konu, bu hattı çektirmeden önce elektrik dağıtım şirketinden bir izin, dilekçe vb. bir işlem yapmam gerekiyor mu? Neticede aşağıdaki panoda bir işlem gerçekleştireceğiz?
Bir iş yeri tutmayı düşünüyorum arayıştayım. Çok daha iyi olacak öylesi lakin en azından şimdilik cihazı kullanabilsem çok işime yarayacaktı. Bir maliyet analizi yapalım bakalım ne tutacak.
Görüyorumda adamlar Kripto için sistem kurup 17-20kw lık sistemler yapmışlar.
Teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için, bir elektrik dağıtım şirketiyle görüşmeye gideyim öncelikle.
elektrik dağıtım şirketiyle görüşmeye gideyim öncelikle.
Çok teşekkür ederim, işten güzelce anlayan bir arkadaştan bu bilgileri bir öğrenelim, önce elektrik dağıtım şlirketi ile görüşüp nasıl bir işlem yapmam gerektiğini soracağım? Keşke direk sigortadan bir kablo çekebilseydik. Bakalım şu kablolar nedir nasıldır ehli bir anlasın sonra karar vereyim.
Kolay Gelsin .Tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim. Biz mantar tohumu üretiyoruz ve artık büyük bir yere ihtiyaç duyuyoruz. Karma makinesi, her biri 2500w 6adet atmosferik buhar kazanı ve otoklav harici yüksek enerji çekecek cihazımız yok. Forumda yardımcı olan çok arkadaş var çok sağolun, bunları güzelce bir belirlediğim zaman elektrik konularında fikir almak için detaylı bir şekilde paylaşarak görüş ve önerilerinize danışacağım <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?