Damacana pompasından matkap toz tutacağı

vakum hortumu eklersen ''bu adamın kafası gerçekten çalışıyo'' ödülünü bile alabilirsin.
usta yaa, bak şindi uyuyan öküzün akılına karpız gabugu düşürdün işte. bööle şeyleri akılından çıkar de bene. şincik ben buna kafayı takacam, oturacam hesap kitap filan çizindi, ben el kalem tutmaz birilerine çiziktircem. o hüüüp yapana ne tacakan diye düşünecen. arge filan diycem. kıyıda köşede yastık altında kalan altındı, dolardı buzduracam soma fena halde batacam ben bilyon yaa. hadi bene aklından çıkar bunları de noolurr.

Bizim perdeci arkadaş 19 yıl önce taşındığımız kendi evimizde matkapla duvarda delik açıp perde aparatlarını monte etmeye çalışırken bizden bir Elektrik süpürgesi istedi ve süpürge hortumunu çıkarıp eline alarak matkabın çıkardığı duvar tozunu makinenin toz torbasına çektirip aldırmıştı. Bu da Karahançer adlı çok tanınmış bir perde şirketi çalışanının ev hanımlarını perde montajında kızdırmamak için kendi geliştirdiği yöntemdi. Belki de fikir olarak birilerinden görüp (fikir kopyasıyla) kopya çekmiş de olabilir, bunu bilemem tabi. Kolay gelsin.

elektrik süpürgesi hayatımıza girdiğinden beri bir çok yerlerde kullanıldı. kompresör olarak kullanıp boya yaptığımı bile bilirim. yalnız bu inşaat işlerinde makineyi uzun süre kullandığınızda kesinlikle kötü yola düşüyor. darbeli matkabın çıkardığı toz çok ince ve beton. filtre sisteminden geçiyor ve motora gidiyor. @vecivicivokke ustamızın paylaştığı yöntem daha az kirli bir sistem. evlerde tadilat olduğu sürece çareler üretmekte sınır tanımayız merak etme. post it dahil o kadar çok yöntem var ki sırala sıra bitmez. bir de yokluklar, çaresizlikler ve en önemlisi tembellik insan oğlunu mucit yapmıştır. söylemesi ben de tembelim ama daha bir şeyler icat edemedim. her halde daha çok tembellik yapmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…