samikanat Üye Katılım 24 Şub 2014 Mesajlar 46 Puanları 1 Yaş 41 5 Kas 2016 #12 Ev kaçak röleleri var veya + VE - AKIM larını ayrı ayrı ölçen şönt bağla arduino ile karşılaştır en ufak kaçakta hattı açtır buda ucuz çözüm
Ev kaçak röleleri var veya + VE - AKIM larını ayrı ayrı ölçen şönt bağla arduino ile karşılaştır en ufak kaçakta hattı açtır buda ucuz çözüm
Konu Sah shox Katılımcı Üye Katılım 4 Tem 2007 Mesajlar 978 Puanları 56 9 Kas 2016 #13 samikanat' Alıntı: Ev kaçak röleleri var veya + VE - AKIM larını ayrı ayrı ölçen şönt bağla arduino ile karşılaştır en ufak kaçakta hattı açtır buda ucuz çözüm Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama benim için cozum degil hat açıldıktan sonra her seferinde elle kurmak gerekiyor ben bu islemi dakikada 2-3 defa tekrarlatacağım ve 24 saat calisacak bana kisadevreyi kkuyan ama hatti kapatmayan birşey lazım
samikanat' Alıntı: Ev kaçak röleleri var veya + VE - AKIM larını ayrı ayrı ölçen şönt bağla arduino ile karşılaştır en ufak kaçakta hattı açtır buda ucuz çözüm Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama benim için cozum degil hat açıldıktan sonra her seferinde elle kurmak gerekiyor ben bu islemi dakikada 2-3 defa tekrarlatacağım ve 24 saat calisacak bana kisadevreyi kkuyan ama hatti kapatmayan birşey lazım
samikanat Üye Katılım 24 Şub 2014 Mesajlar 46 Puanları 1 Yaş 41 9 Kas 2016 #14 Tamam gene mümkün yazılım la çözülür
Konu Sah shox Katılımcı Üye Katılım 4 Tem 2007 Mesajlar 978 Puanları 56 12 Kas 2016 #15 Bende siemens plc ve analog modül ile çözeceğim artık