Ertugrul7 Üye Katılım 23 May 2014 Mesajlar 1 Puanları 1 21 Ağu 2015 #1 Küçük boy deniz altı yapmayı düşünüyorum 2 motorlu 1-2 lt hazneyi hem doldura bilecek hem boşaltma bilecek küçük boy su motoru arıyorum sizce hangi motor uygun olur ? Önere bileceğiniz motor varmı? 1 motor suyu hazneye doldurup boşaltılmasını sağlayacak aracın suya girip çıkması için 2 motor önden aldığı suyu arkaya püskürterek ileri arkadan aldığını öne püskürterek geri gitmesini sağlayacak
Küçük boy deniz altı yapmayı düşünüyorum 2 motorlu 1-2 lt hazneyi hem doldura bilecek hem boşaltma bilecek küçük boy su motoru arıyorum sizce hangi motor uygun olur ? Önere bileceğiniz motor varmı? 1 motor suyu hazneye doldurup boşaltılmasını sağlayacak aracın suya girip çıkması için 2 motor önden aldığı suyu arkaya püskürterek ileri arkadan aldığını öne püskürterek geri gitmesini sağlayacak
uçak16 Üye Katılım 3 May 2009 Mesajlar 439 Puanları 31 Yaş 62 21 Ağu 2015 #2 oto malzemesi satanlarda mazot çekmeK için kullanılan motorlar belki işinizi göerbilir