Merhaba ustalar bir makine motorunda kullanılan parça bu potans mı çok aradım ama bulamadım baya eski 3 girişli motor hızını kontrol ediyor yerine ne kullanabiliriz
Kusura bakmayın yanlış resim yüklemişim içini açtım yay gibi tel var bakır,işimizi görüyordu ama ters yönde çevirmeye çalıştığı için bozmuş içi dağılmış, bu var benziyor ama 2 girişli bendeki 3 girişli https://www.direnc.net/3w-100-ohm-metal-watli-potansiyometre-12837
Sizinkininde orta ucu bağlı değilmiş zaten. Değerleri aynı olduktan sonra iş görecektir. Fotoğraf yine bulanık çıkmış, Runtron ......(okuyamadım) -202 şeklinde googleda aratıp bilgilerine ulaşabilirseniz kaç wattlık olduğunu öğrenebilir yenisini ona göre alabilirsiniz. Potansiyometre olduğu kesinleşti, 2k değerinde.
Sizinkininde orta ucu bağlı değilmiş zaten. Değerleri aynı olduktan sonra iş görecektir. Fotoğraf yine bulanık çıkmış, Runtron ......(okuyamadım) -202 şeklinde googleda aratıp bilgilerine ulaşabilirseniz kaç wattlık olduğunu öğrenebilir yenisini ona göre alabilirsiniz. Potansiyometre olduğu kesinleşti, 2k değerinde.
Telin teki kopmuş zaten devri çok düşürdüğü için kullanılmasına gerek yok motor 24 volt iki girişli iş görür teşekkürler
Ustalar bunun yerine hangisini alayım tel den link eklememedim