Akımı azaltırsam performans düşüyor ama fanlı sistem kafama yattı @paskomya sayesinde.Yapabileceğiniz en iyi şey daha iyi pasif soğutucu yada fanlı bir sistem kurmak olur, dahada önemlisi ısıya sebeb olan akımı azaltabilirsin
Hortum işi olmaz ama fan koyma fikri olur. Benim kafama takılan diğer soru hava üfleyecek mi çekecek mi dışarı doğru. Yani motora hava mı üfleyecek sıcaklığını mı çekmeli?şimdi ben yine sesli düşüneyim sen kafan basmazsa olmaz de, @Affansen
direksiyon kutusu bu plastik, adamlar içine fan koyarlar hesabı yapmamış. ben de yan taraftan motora denk gelecek şekilde bir delik delerim, bir hortum takarım, dışarıdan hava üfletirim karşı tarafada bir çıkış yeri ayarlarım, böylece direksiyok kutum hem havalanır hem de soğur. hatta işi abartır peltierli bir soğutucu sistem kurarım.
motora direk havanın uflenmesi daha iyi soğutma sağlarAkımı azaltırsam performans düşüyor ama fanlı sistem kafama yattı @paskomya sayesinde.
Hortum işi olmaz ama fan koyma fikri olur. Benim kafama takılan diğer soru hava üfleyecek mi çekecek mi dışarı doğru. Yani motora hava mı üfleyecek sıcaklığını mı çekmeli?
Mil uzun değil.mile pervane bağla
Teşekkürler.motora direk havanın uflenmesi daha iyi soğutma sağlar
Laptop fanını tamir etmek gerekiyor oncr çünkü bozuktu en son.laptop fanını yan tarafa monte etmeyi dene
Kutu kapalı. Yani plastik kapak var gibi. Ben motorun yanına 80mm fan koymayı düşündüm katkı sağlar mı?Mümkünse bir taraftan üflesin bir taraftan sıcak havayı tahliye etsin.Ufak 3-4 cm fanlar var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?