adaptorun 2. cikisi derken neyden bahsediyorsunuzMerhaba
Şöyle bir projem var fakat uzun süre sağlıklı çalışması konusunda şüphelerim var.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Yapmak istediğim hali hazırda 24v ile çalışan ve toplamda 7amper yük çeken 5 adet cihazım mevcut.Bunlar için ups kullanıyorum ama 1 saatten fazla gitmiyor.Upsin aküsünü büyütmekten ziyade 220v dönüşüm kaybınıda önlemek için 24v 15amperlik switch mod metal kasa adaptor alsam bu adaptorun 1. çıkışına 24v ile çalışan cihazlarımı bağlayıp 2. çıkışına iki adet 12v 24amper akuyu seri bağlasam, sistem adaptorden beslenecek Elektrik kesildiğinde aküden devam edecektir.Bu şekilde çalışmanın adaptore veya akulere zararı yanma patlama riski olurmu?
Merhaba
Şöyle bir projem var fakat uzun süre sağlıklı çalışması konusunda şüphelerim var.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Yapmak istediğim hali hazırda 24v ile çalışan ve toplamda 7amper yük çeken 5 adet cihazım mevcut.Bunlar için ups kullanıyorum ama 1 saatten fazla gitmiyor.Upsin aküsünü büyütmekten ziyade 220v dönüşüm kaybınıda önlemek için 24v 15amperlik switch mod metal kasa adaptor alsam bu adaptorun 1. çıkışına 24v ile çalışan cihazlarımı bağlayıp 2. çıkışına iki adet 12v 24amper akuyu seri bağlasam, sistem adaptorden beslenecek Elektrik kesildiğinde aküden devam edecektir.Bu şekilde çalışmanın adaptore veya akulere zararı yanma patlama riski olurmu?
Ekli dosyayı görüntüle 24988
resimdeki adaptorun aynısı olacak toplam 3 çıkış mevcut bunlardan 1 ve 2. si
anladım peki şöyle olsa bu aküler 24v un üstünde voltajla yani 26v civarı şarj oluyor diye bilyorum.Adaptorun çıkışını 24v ta sabitlesem akü sürekli sarj olamaycaktır.Doğrumudur.sonuç olarak cihazlarım 8-24v arası çalışabilmekte.Akünü voltajı çok düşsede sistem çalışmaya devam edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?