sayın fabrisio , zaten ihtiyacı olan birisine yardım ettiniz diye ,işini gördünüz diye sevap yazılıyor.Bir takım şeyleri Allah rızasına bağlamak, bağnazlıktır, yobazlıktır. Ben ihtiyacı olanlara Allah rızası için yardım etmiyorum. Yardıma ihtiyacı olduğu için, işi görülsün diye yapıyorum. Burası ibadethane değildir. Sevap kazanmak için farklı yöntemler de vardır.
sayın fabrisio , zaten ihtiyacı olan birisine yardım ettiniz diye ,işini gördünüz diye sevap yazılıyor.
yanlış anlamayın sizin düşünceniz yanlıştır anlamında yazmadım.Bu konudaki kendi düşüncemi beyan ediyorum.
Ben de şöyle düşünüyorum.Bir insana ekmek verirsiniz.Sevabını da alırsınız.Fakat bir insana , para kazanabileceği bir iş öğretirseniz , o insan o işi yapıp para kazandığı sürece sevap kazanırsınız.
Sizin düşüncenizin aksine , ben de bu işi , biraz hobi amaçlı , biraz öğrenmek amaçlı , biraz Allah Rızası için yapıyorum.
ama sizin düşüncenizde de bir kötülük göremiyorum , gayet insani düşünceler içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?