Dect Telsiz Telefonları

Katılım
9 Ağu 2020
Mesajlar
312
Puanları
6
Merhaba, Dect Telsiz telefonlarını Routerlara bağlama imkanımız var mı ? Yani Router (Wifi) ağı ile onların da kablosuz ağını genişlete bilme imkanmız var mı ? Kablosuz ağlarını genişletme imkanımız ? Yada bu özellikleri taşıyan bir dect telefon.
 
Merhaba, dect telefonların kendi baz istasyonları oluyor. Çekim alanını genişletmek için sisteme baz istasyon ekleniyor. Baz istasyonlarda bildiğim kadarıyla analog ve IP olmak üzere iki çeşit.
 
dect telefon sistemini arasında 200 metre olan 2 adet fabrikaya (tesise) kurduk. santrali özel, baz istasyonları cat 5 ile iletişim kuruyor ve santral üzerinden arayüze girip IP yapılandırması yapıyorsun. telefonlarla hem kendi aralarında konuşuyorsun, dışarı arama yapabiliyorsun, dışarıdan gelen aramalara bakabiliyorsun.
 
Burda kullanılacak olan sistem. Tek telefon fakat adaptorun olduğu kısım ilk girişte olacak. ama telsiz Acces Pointler ile iletişim sağlayarak kendi adaptoruna bağlanacak. Fakat bu sistemler biraz faklı gibi her bu tür kullanılan sistemlerde ya santral kullanılmış ya da sizin dediğiniz gibi baz istasyonları. Demek ki uzaktan göründüğü gibi değilmiş bu wifi dect ler. Arkasında her zaman yine bir kahramanlar bulunuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…